dankrol Napisano 16 marca Udostępnij Napisano 16 marca 11 minut temu, Mateusz Jaromin napisał: Numer seryjny mam DCPR0824…..czyli raczej niższy od Twego. Załączam zdjęcia wg Twych wskazówek: widać pył oraz mazy od wilgotnej szmatki. Dzięki - no ten wygląda OK Na marginesie, DCPR082400229 miałem w grudniu 2024 - pierwszy, który dojechał bez obić i rys - jednak szczęście trwało krótko bo zauważyłem te "kwiatki" na froncie. Przed nim miałem 3 sztuki w ciagu 1 tygodnia z numerami DCPR0624xxxxx - ale tamte miały inne problemy (opisywałem wcześniej) więc akurat front nie zwrócił mojej uwagi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 17 marca Udostępnij Napisano 17 marca Dnia 15.03.2025 o 16:05, Mateusz Jaromin napisał: Czarny. Wygląda ok. Nie boisz się go trzymać w takiej szafce? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dankrol Napisano 17 marca Udostępnij Napisano 17 marca 14 godzin temu, Mateusz Jaromin napisał: Numer seryjny mam DCPR0824…..czyli raczej niższy od Twego. Załączam zdjęcia wg Twych wskazówek: widać pył oraz mazy od wilgotnej szmatki. Jeszcze dla pewności - te pionowe smugi to na pewno do wilgotnej szmatki? Rozumiem, że nie "mienią" się błękitnym kolorem podczas "ruszania" zródłem światła: Dopytuję bo jak robiłem zdjęcie w normalnym świetle to te mikropęknięcia wyglądały tak (ledwo widoczne, szare ryski): Natomiast gdy poświęciłem latarką (punktowe światło z kierunku telefonu) to pęknięcia "pięknie" się mienią odcieniami błękitu jak na filmie, który wrzucałem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Jaromin Napisano 17 marca Udostępnij Napisano 17 marca 3 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Wygląda ok. Nie boisz się go trzymać w takiej szafce? Już nie, bo przeniosłem go na górę szafki 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 17 marca Udostępnij Napisano 17 marca Od razu lepiej 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 18 marca Udostępnij Napisano 18 marca 19 godzin temu, Mateusz Jaromin napisał: Już nie, bo przeniosłem go na górę szafki 🙂 lepiej mu tam. Od razu jakby się tak cieszył. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts