młodymeloman Napisano 25 listopada Autor Udostępnij Napisano 25 listopada (edytowany) Wpis do usunięcia Edytowano 25 listopada przez młodymeloman Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 25 listopada Udostępnij Napisano 25 listopada Mam suba. W nim kilkanaście presetów. W tym na odsłuchy, kiedy śpią bliscy i prawie całe miasto. Brzmienie fascynujące, wręcz koherencja. Ale warto temu brzmieniu pomóc i zjechać z pogłosem - hałasem pokoju na ile tylko się da. Wtedy dzieją się cuda. Jeśli pomogłem, to fajnie. Jeśli nie, to przepraszam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
młodymeloman Napisano Sobota o 14:01 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 14:01 Wypożyczyłem wygrzane MA silver 100 7g. 2 dni odsłuchów. Spróbowałem każdego gat. muzycznego. Potrafią zmęczyć z wiim amp. Pomimo imponującej, szerszej góry czegoś im brakuje chyba w środku i to jest bardzo słyszalne. Przez to wydają się jakby płytsze i ogólnie mniej przyjemne od r200. Sweet spot jest tylko trochę większy niż w polkach. Doceniłem r200, są dla mnie nadal ciekawsze i bardziej wciągające. Zostają u mnie na dłużej. Nad REL się jeszcze zastanawiam bo mało słucham poniżej 40hz a podobicie niskich na EQ dało tej samej jakości bas z polek. Dziękuje wszystkim za pomoc 🤗 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano Sobota o 18:55 Udostępnij Napisano Sobota o 18:55 4 godziny temu, młodymeloman napisał: Doceniłem r200, są dla mnie nadal ciekawsze i bardziej wciągające. Zostają u mnie na dłużej. U mnie to samo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Niedziela o 15:06 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:06 WiiM Amp nie jest moim zdaniem idealnym kompanem do Silverów Polki już jak najbardziej, miłego słuchania! 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 06:51 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 06:51 Dnia 30.11.2024 o 15:01, młodymeloman napisał: Potrafią zmęczyć z wiim amp. Pomimo imponującej, szerszej góry czegoś im brakuje chyba w środku i to jest bardzo słyszalne. Przez to wydają się jakby płytsze i ogólnie mniej przyjemne od r200. Sweet spot jest tylko trochę większy niż w polkach. Bo one nie pasują do Wiim Amp. On gra tak jak Silvery. Z dokładnym, czystym ale nieco wycofanym środkiem. Za to premiuje górę. Polk tego nie robi. Miłego słuchania, niech Polki służą dobrze. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts