Profi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Jako, że jest zapotrzebowanie na takie kawałki, zakładam stosowny temat. Niskie tony z najniższej części pasma akustycznego pieszczą nie tylko nasze uszy, ale i ciała. Nierzadko pieszczą korpusy naszych sąsiadów. Pochwalcie się zatem, czym poruszacie membrany Waszych niskotonowców. Nieważne czy to muzyka akustyczna, elektroniczna czy też dźwięki techniczne. Jedna prośba, jeżeli będą to utwory z basem ekstremalnym, wspomnijcie o tym, żeby ktoś niedoświadczony nie zepsuł sobie sprzętu... Pierwsza propozycja ode mnie to muzyka mojego ulubieńca z Północy, norweskiego perkusisty (a właściwie perkusjonisty) Terje Isungseta. Od ponad dwudziestu lat tworzy muzykę na instrumentach wykonanych z lodu rzecznego. Polecam całą dyskografię, natomiast album 'Winter Songs' uważam za najlepszy w jego dorobku. Jest to świetna płyta testowa nie tylko z uwagi na potężny basior snujący się leniwie po piwnicy... https://www.discogs.com/artist/625412-Terje-Isungset 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Raz w tygodniu coś zaproponuję. Będzie różniście. Odpuszczam te popularne z końcówką bass. Tych nagrań większość z nas ma dość. Raz do odsłuchu i już nigdy więcej do nich nie wracamy. Dzisiaj taki oto numer. Aha, dobrze porządnie dać gałą. Dynamika ogromna. I żeby wszystko usłyszeć, no sami wiecie. Podejrzewam, że niektórzy właśnie z tego powodu takiego brzmienia nie lubią. „Bas” tylko kilka razy 🥁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Fajna płyta bdb realizacja, mam tę płytę z czasów prenumeraty Hifi i Muzyka, kiedyś czasopismo dołączało takie kwiatki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts