Rega Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu (edytowany) To zależy od wymiarów pomieszczenia. A ztym niewiele zrobisz. Nasz niezyjący już Kolega HALIK miał podobny problem. Pomimo zaadaptowania akustycznego pomieszczenia przez profesjonalną firmę, też niewiele dało się zrobić. Zobacz jak wyglądał Jego pokój , a problemy jak były , tak pozostały. Rozmawialiśmy o tym wiele razy. Edytowano 11 godzin temu przez Rega 1 Odpisz, cytując
nietoperz420 Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu 37 minut temu, Rega napisał: To zależy od wymiarów pomieszczenia. A ztym niewiele zrobisz. Nasz niezyjący już Kolega HALIK miał podobny problem. Pomimo zaadaptowania akustycznego pomieszczenia przez profesjonalną firmę, też niewiele dało się zrobić. Zobacz jak wyglądał Jego pokój , a problemy jak były , tak pozostały. Rozmawialiśmy o tym wiele razy. ciekawe no zobaczymy jak przyjdzie , człowiek sam stestuje i zobaczy czy to ma sens bardziej ciekawią mnie kolumny ciekawi mnie strasznie ten gramofon mcintosh mt5 , pasowałby do mojego MA9500 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Rega napisał: To zależy od wymiarów pomieszczenia. A ztym niewiele zrobisz. Nasz niezyjący już Kolega HALIK miał podobny problem. Pomimo zaadaptowania akustycznego pomieszczenia przez profesjonalną firmę, też niewiele dało się zrobić. Zobacz jak wyglądał Jego pokój , a problemy jak były , tak pozostały. Rozmawialiśmy o tym wiele razy. Kolumny na krótszej ścianie, to prawie zawsze jest proszenie się o kłopoty z basem. Odpisz, cytując
Rega Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Wiele zależy od długości tej krótszej ściany i jej stosunku do dłuższej. Czasem basu może nie być wcale lub jego ogromny nadmiar. Myslę , ze duzo lepeij od pułapek basowych w rogach, działają absorbery na ścianie ZA kolumnami. Bardziej porządkują całość a bas w szczególności. Zastrzegam , ze to TYLKO moje zdanie i tak jest w moim pomieszczeniu. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts