kamiledi15 Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Rega napisał: W niektórych amplitunerach KD była kiedyś taka funkcja MATRIX 6.0. Też był dźwięk dookólny. Z sześciu kolumn. Jednak ze stereo nie miało to nic wspólnego. Dodatkowo był dodawany pogłos. Mając pierwsze KD też mi się zdawało że to piękny dźwięk. Ale czas zweryfikował to bardzo brutalnie. Nic mi do tego jak kto słucha. Jak już wspomniałem, każdy słucha jak mu pasuje, jednakże ma się to nijak do prawdziwego stereo bo sceny w tym nie uświadczysz żadnej. Oczywiście, że są lepsze zestawy, ale mając to co mam robię to co mogę wykombinować. Tak jak pisałem, ta wieża jest ze mną od urodzenia, czyli od 36 lat, więc nie zmienię jej nigdy na inną. Jak dla mnie gra dobrze i stereo jest ok, ale słuchając całe życie tylko jednej wieży nie mam porównania z innymi. Nie twierdzę oczywiście, że to najlepszy zestaw na świecie, bo nawet w PRLu był to produkt ze średniej półki, ale jest dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Ale ja nie osądzam Twojego zestawu. Jestem jak najdalszy od jakichkolwiek osądów. Stwierdzam tylko fakt. Skoro pasuje Ci takie słuchanie to ok. Pozdrawiam. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, kamiledi15 napisał: Oczywiście, że są lepsze zestawy, ale mając to co mam robię to co mogę wykombinować. Tak jak pisałem, ta wieża jest ze mną od urodzenia, czyli od 36 lat, więc nie zmienię jej nigdy na inną. Jak dla mnie gra dobrze i stereo jest ok, ale słuchając całe życie tylko jednej wieży nie mam porównania z innymi. Nie twierdzę oczywiście, że to najlepszy zestaw na świecie, bo nawet w PRLu był to produkt ze średniej półki, ale jest dobrze. I dla Twojego dobra, nie sluchaj innych zestawow ;). I troche się nabijam i trochę nie. Jesli podoba Ci sie to przy nim zostań. Nie bedziesz przecież bawil się w audiofilię skoro Cie to nie bawi. Gratuluje zakupu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiledi15 Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) 20 minut temu, audiowit napisał: I dla Twojego dobra, nie sluchaj innych zestawow ;). I troche się nabijam i trochę nie. Jesli podoba Ci sie to przy nim zostań. Nie bedziesz przecież bawil się w audiofilię skoro Cie to nie bawi. Gratuluje zakupu. Dzięki Ja nie słucham dużo muzyki, łącznie może ze 2 godziny tygodniowo, więc nie mam jakichś szczególnych wymagań. W każdym razie gra naprawdę ładnie, ale jestem w stanie uwierzyć, że są zestawy grające lepiej. Edytowano 2 godziny temu przez kamiledi15 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu No to karygodne. Zalecam 2h muzyki, ale dziennie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts