Jarek Ch. Napisano 12 marca Napisano 12 marca Dnia 10.03.2026 o 13:42, pairtick napisał: I na tym wszystkim leci koreańska muzyka? 🤦♀️ Tak jest 😁 I tutaj do kolekcji ( aczkolwiek muzycznie odtwarzane było tango) 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 15 marca Autor Napisano 15 marca Dnia 9.03.2026 o 21:37, Jarek Ch. napisał: Strasznie dużo sprzętu jest w serialach koreańskich. Właściwie w każdym filmie/ serialu szanujący się przedsiębiorca/ prawnik/ artysta ma gabinet, albo kilka ze sprzętem Chyba w ich kulturze dobre audio to podstawa. Tu przykład z serialu Eve na Netfiksie( ale nie wiem co to za kolumny) Epicony + Estelon Dnia 11.03.2026 o 10:04, MacieQ napisał: To "klawisz" nie może mieć takich klocków ??? 🤔 Wręcz przeciwnie. Musi. Ja bym chciał żeby każdy miał fantastyczny sprzęt w swoich włościach. Żebyśmy się wszyscy szanowali i wzajemnie zapraszali. Poznawali nowe brzmienia, nowy rodzaj przekazu, indywidualne gusta. Dnia 12.03.2026 o 22:15, Jarek Ch. napisał: Tak jest 😁 I tutaj do kolekcji ( aczkolwiek muzycznie odtwarzane było tango) To już nie wiem co to Odpisz, cytując
Kraft Napisano 15 marca Napisano 15 marca 8 minut temu, Piotr Sonido napisał: To już nie wiem co to Jak blacha na lustrzany połysk, to Burmester. 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 15 marca Autor Napisano 15 marca No przecież! :):):):) https://dreamaudio.eu/product/phase-3/ Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu My tu walczymy o ograniczenie pogłosu , montujemy absorbery , dyfuzory .... A tu proszę. Powiesili dywan na ścianie w studio i jest cacy 3 Odpisz, cytując
Rega Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Jeszcze może się okazać, że w naszych pomieszczeniach do słuchania, są lepsze warunki niż w studiach nagraniowych. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 15 godzin temu, tomek4446 napisał: My tu walczymy o ograniczenie pogłosu , montujemy absorbery , dyfuzory .... A tu proszę. Powiesili dywan na ścianie w studio i jest cacy 15 godzin temu, Rega napisał: Jeszcze może się okazać, że w naszych pomieszczeniach do słuchania, są lepsze warunki niż w studiach nagraniowych. Sami posłuchajcie, przecież tutaj wokal był chyba nagrywany w budce telefonicznej 🤦 Odpisz, cytując
krupczatnik Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu https://m.youtube.com/watch?v=Wxw1mgYAhRc&pp=ygUQbGVra28gc3Ryb25uaWN6eQ%3D%3D Warto obejrzeć,graty robią wrażenie 😀 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu 8 godzin temu, pairtick napisał: Sami posłuchajcie, przecież tutaj wokal był chyba nagrywany w butelce telefonicznej 🤦 nie ten temat. 1 godzinę temu, krupczatnik napisał: https://m.youtube.com/watch?v=Wxw1mgYAhRc&pp=ygUQbGVra28gc3Ryb25uaWN6eQ%3D%3D Warto obejrzeć,graty robią wrażenie 😀 To chyba też jednak nie na temat. Bo to wygląda na materiał branżowy. FATALNIE się to ogląda. Brak stabilizacji obrazu. No 40 minut drgań kamera to już za dużo . Odpisz, cytując
krupczatnik Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Zgadza się fatalny montaż,wrzuciłem to w formie ciekawostki z uwagi na zacny audio sprzęt,to jest z kanału lekko stronniczy nie wydaje mi się aby oni mieli coś wspólnego z branżą audio. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, krupczatnik napisał: Warto obejrzeć,graty robią wrażenie 😀 Nie wiem jak graty, ale gość głupoty gada. No i to całkowite olanie akustyki - ZERO symetrii. Muzycznie, brzdąkanie. Jprdl 🤦 No ale, jak to KTS czyli Krakowskie Towarzystwo Skarpetkowe, to wszystko jasne 😁 7 godzin temu, Piotr Sonido napisał: nie ten temat. Tylko dygresja, spoko. Odpisz, cytując
Recommended Posts