tomek4446 Napisano 9 stycznia Napisano 9 stycznia Witam. Potrzebuję do transformatora gniazdko w standardzie japońskim / 100V/. Gdzie można kupić takie cóś ? Przeszukałem internet i wszędzie są tylko adaptery. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 9 stycznia Napisano 9 stycznia @tomek4446 Ty mówisz o gnieździe do takiej wtyczki? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 stycznia Autor Napisano 9 stycznia 1 minutę temu, DiBatonio napisał: Ty mówisz o gnieździe do takiej wtyczki? Czekaj ? Zaraz zobaczę. @DiBatonio potrzebuję gniazdko na kabel do tej wtyczki. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 9 stycznia Napisano 9 stycznia Na Ali są. Ale raczej zwyczajnej jakości nie z kości słoniowej i złota to raczej równie dobrze możne te przejściówki u nas kupić Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 stycznia Autor Napisano 9 stycznia 1 minutę temu, Wing0 napisał: to raczej równie dobrze możne te przejściówki u nas kupić Przejściówki to ja mam. Ale wiesz to jakoś tak niekoszerne Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 9 stycznia Napisano 9 stycznia To Rabina zawołać i ogarnie 😆. Ja już się deko z tego wyleczyłem 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 9 stycznia Napisano 9 stycznia 32 minuty temu, tomek4446 napisał: potrzebuję gniazdko na kabel do tej wtyczki. Aaaaa, czyli takie jak w tym zasilaczu co przerabiałem na gniazdo schuko Viborga. 10 minut temu, Wing0 napisał: Na Ali są. Ale raczej zwyczajnej jakości nie z kości słoniowej i złota to raczej równie dobrze możne te przejściówki u nas kupić Na eBayu też powinny być, pewno też bez złota i kości słoniowej 😁 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 stycznia Autor Napisano 9 stycznia 1 minutę temu, DiBatonio napisał: Aaaaa, czyli takie jak w tym zasilaczu co przerabiałem na gniazdo schuko Viborga. Musisz mnie wkurzać ? 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 9 stycznia Napisano 9 stycznia (edytowany) 4 minuty temu, tomek4446 napisał: Musisz mnie wkurzać ? Mogę zacząć jak chcesz, czekaj wrzucę stopkę z powrotem 😆😆😆😆 Koszerne masz na eBayu, ale podwójne od Oyaide 🤭 https://www.ebay.pl/itm/394049553062?_skw=OYAIDE+R-1&itmmeta=01JH68BWA4BYBA6YXP7PHC9349&hash=item5bbf2f02a6:g:SW0AAOSw1BpmBU~u&itmprp=enc%3AAQAJAAAA4HoV3kP08IDx%2BKZ9MfhVJKlwamhlDMUuvSBtH6WVbNPeqEbc9AsTM5509SqbbUuOjWdYKNi5eRZIXjdjUA1JexhEm0OQyhBPrvNHKqVxcL7NSFaBgeqfCu3g1hDCWeOdrkAc5byJ8cCx84r8ij1nLatYve2fjtMYt2%2FwUViNZIwG063G4NNM0nFgih0PMa5%2FKVLNbWe3zxlBfauzxObQ5NxQ6Dz3yFJmnrfAf9hdQ8HIUwxzh4eUyA9LzFwJ0O6gB7Feap7E7%2BijE2l7TAaBay8K89eaP0hK8QqbYFv2lIp9|tkp%3ABFBMnMWvyIll Edytowano 9 stycznia przez DiBatonio Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 stycznia Autor Napisano 9 stycznia @DiBatonio Z tą stopką , to no wiesz ? Nie było tematu. To Oyaide za 460 zł to cena z montażem ? Na razie mam połowę sukcesu do tego trafa. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 9 stycznia Napisano 9 stycznia 6 minut temu, tomek4446 napisał: To Oyaide za 460 zł to cena z montażem ? Na razie mam połowę sukcesu do tego trafa. A od trafa chcesz łączyć oryginalnym kablem z wtyczką japońską rozumiem? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 stycznia Autor Napisano 9 stycznia 1 minutę temu, DiBatonio napisał: A od trafa chcesz łączyć oryginalnym kablem z wtyczką japońską rozumiem? Tak. Wiem , że najlepiej byłoby zmienić wtyk na kablu , ale nie chcę ingerować . Niech będzie w oryginale. 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 9 stycznia Napisano 9 stycznia (edytowany) @tomek4446 Znasz markę Monosaudio? Na Alliexpress jest oficjalny sklep, mają gniazdo ścienne podwójne, materiał czysta miedź, to całkiem dobrze i tanio. http://monosaudio.com/goods/detail/l/en-us/id/34/did/229.html Edytowano 9 stycznia przez DiBatonio Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 stycznia Autor Napisano 9 stycznia @DiBatonio Dzięki. Zwrócę się najpierw do AVcorp , widzę , że są oficjalnym dystrybutorem. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 9 stycznia Napisano 9 stycznia 1 minutę temu, tomek4446 napisał: @DiBatonio Dzięki. Zwrócę się najpierw do AVcorp , widzę , że są oficjalnym dystrybutorem. Od niedawna, ale japońskich gniazd tablicowych i ściennych nie mają. Wiesz co na Alliexpress sprawdziłem, niestety takie podwójne typ B (z uziemieniem) ponad 3 stówy, typ A (bez uziemienia) nie znalazłem. Może na eBayu? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 stycznia Autor Napisano 9 stycznia @DiBatonio Zamówiłem póki co : https://www.amazon.pl/dp/B09FP52JJG?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title dopiero jak zakończyłem zamówienie zobaczyłem , że będzie szło z Chin. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 9 stycznia Napisano 9 stycznia To jest na kabel chyba. Kurcze do Luxa takie coś 🫣 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 9 stycznia Napisano 9 stycznia 2 godziny temu, tomek4446 napisał: Witam. Potrzebuję do transformatora gniazdko w standardzie japońskim / 100V/. Gdzie można kupić takie cóś ? Przeszukałem internet i wszędzie są tylko adaptery. To w Japonii nie mają? 😉 Bo, tacy na przykład Anglicy, mają swoje gniazdka na sprzedaż. 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 stycznia Autor Napisano 9 stycznia 17 minut temu, DiBatonio napisał: Kurcze do Luxa takie coś Teraz jadę na przeciętym przedłużaczu + adapter i .... gra 7 minut temu, pairtick napisał: Bo, tacy na przykład Anglicy, mają swoje gniazdka na sprzedaż. Dziwny naród . 1 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 10 stycznia Napisano 10 stycznia 14 godzin temu, tomek4446 napisał: potrzebuję gniazdko na kabel do tej wtyczki. Na fb jest facet https://www.facebook.com/mioarai700? Marcin Audiojapan, który handluje japońcami, mieszka tam to może by wysłał coś takiego oryginalnego i byłoby koszernie… Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano 10 stycznia Napisano 10 stycznia Czy chodzi o gniazdo w ścianę? https://www.amazon.co.jp/-/en/Elpa-Square-Outlet-–-50H/dp/B000THUAXG/ref=sr_1_39?crid=2LPJWALCO2OS8&dib=eyJ2IjoiMSJ9.-bwMiMKoHXB6X-eldRGkTuCYjN0TIhmJpFhT_cW5YxSmftYtFqPTPj3dLypgg9x4WSKFjQ9WTpENDIYSWU-N_Ckeg_VBhyeLAnzagtnkdE-WDCWOYmTLeesjh2d9Au2lDO8uej8_21nkF90SDZUynx7-IkOU_TcOodeAFP6r1CISkGrSy8DXwWGx2NZRdrdofZvaIvZ6XbqsuXs-49HCQEnTXmHxmVVPu27s66FrTyUNWVqyQHGLiLFLRV1K__LcdJaHI-MF9j4o2pTNM0YAZtxf7Uxn4M-XePV2zi0z5KltmoPzuKrTqkkoyn-o6648cOUqJrCNiGDl4P8O6z2SlV6x_jfVzUnxzF76cW964xO8TWUkQbkNZi7V6Ykw778lFfmAN9rfAlwWkVh-0aWjQ7Ag6SrXlQp0nfwHtFhKecbsMpXVdjpeWi4-wRpjiqs8.OV6I6_1FSrIA469M3oIbdREtOd3fHQq5qMaRTOw-g08&dib_tag=se&keywords=15a+125v&qid=1736505781&sprefix=15A%2Caps%2C411&sr=8-39 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 10 stycznia Napisano 10 stycznia @Bogusław 66 bardziej montażowe, ale można z braku laku i takie wykorzystać, stąd nasze propozycje. Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano 10 stycznia Napisano 10 stycznia (edytowany) hmm... "furutech" zapewne montuje takie w swoich listwach zasilających. ale zaglądając na rozdzielacze prądu na ich stronie japan to wydaje mi się ze te same są do ściany i do listwy. https://www.furutech.com/ja/2013/01/31/1531/ link link Edytowano 10 stycznia przez Bogusław 66 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 10 stycznia Autor Napisano 10 stycznia (edytowany) Dzięki Panowie za podpowiedzi. Właśnie wpakowałem transformator w obudowę. Obudowa 20 zł przypominam / i na tyle wygląda / Design wyszedł pułapki na myszy lub domku dla chomika , ale mam to gdzieś. Działa. @DiBatonio jak byś chciał dokumentacje projektu .......... Edytowano 10 stycznia przez tomek4446 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 10 stycznia Napisano 10 stycznia 4 minuty temu, tomek4446 napisał: jak byś chciał dokumentacje projektu Mnie nie potrzeba takich projektów 😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts