tomek4446 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Witam. Potrzebuję do transformatora gniazdko w standardzie japońskim / 100V/. Gdzie można kupić takie cóś ? Przeszukałem internet i wszędzie są tylko adaptery. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu @tomek4446 Ty mówisz o gnieździe do takiej wtyczki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, DiBatonio napisał: Ty mówisz o gnieździe do takiej wtyczki? Czekaj ? Zaraz zobaczę. @DiBatonio potrzebuję gniazdko na kabel do tej wtyczki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Na Ali są. Ale raczej zwyczajnej jakości nie z kości słoniowej i złota to raczej równie dobrze możne te przejściówki u nas kupić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Wing0 napisał: to raczej równie dobrze możne te przejściówki u nas kupić Przejściówki to ja mam. Ale wiesz to jakoś tak niekoszerne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu To Rabina zawołać i ogarnie 😆. Ja już się deko z tego wyleczyłem 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 32 minuty temu, tomek4446 napisał: potrzebuję gniazdko na kabel do tej wtyczki. Aaaaa, czyli takie jak w tym zasilaczu co przerabiałem na gniazdo schuko Viborga. 10 minut temu, Wing0 napisał: Na Ali są. Ale raczej zwyczajnej jakości nie z kości słoniowej i złota to raczej równie dobrze możne te przejściówki u nas kupić Na eBayu też powinny być, pewno też bez złota i kości słoniowej 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, DiBatonio napisał: Aaaaa, czyli takie jak w tym zasilaczu co przerabiałem na gniazdo schuko Viborga. Musisz mnie wkurzać ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, tomek4446 napisał: Musisz mnie wkurzać ? Mogę zacząć jak chcesz, czekaj wrzucę stopkę z powrotem 😆😆😆😆 Koszerne masz na eBayu, ale podwójne od Oyaide 🤭 https://www.ebay.pl/itm/394049553062?_skw=OYAIDE+R-1&itmmeta=01JH68BWA4BYBA6YXP7PHC9349&hash=item5bbf2f02a6:g:SW0AAOSw1BpmBU~u&itmprp=enc%3AAQAJAAAA4HoV3kP08IDx%2BKZ9MfhVJKlwamhlDMUuvSBtH6WVbNPeqEbc9AsTM5509SqbbUuOjWdYKNi5eRZIXjdjUA1JexhEm0OQyhBPrvNHKqVxcL7NSFaBgeqfCu3g1hDCWeOdrkAc5byJ8cCx84r8ij1nLatYve2fjtMYt2%2FwUViNZIwG063G4NNM0nFgih0PMa5%2FKVLNbWe3zxlBfauzxObQ5NxQ6Dz3yFJmnrfAf9hdQ8HIUwxzh4eUyA9LzFwJ0O6gB7Feap7E7%2BijE2l7TAaBay8K89eaP0hK8QqbYFv2lIp9|tkp%3ABFBMnMWvyIll Edytowano 8 godzin temu przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu @DiBatonio Z tą stopką , to no wiesz ? Nie było tematu. To Oyaide za 460 zł to cena z montażem ? Na razie mam połowę sukcesu do tego trafa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, tomek4446 napisał: To Oyaide za 460 zł to cena z montażem ? Na razie mam połowę sukcesu do tego trafa. A od trafa chcesz łączyć oryginalnym kablem z wtyczką japońską rozumiem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, DiBatonio napisał: A od trafa chcesz łączyć oryginalnym kablem z wtyczką japońską rozumiem? Tak. Wiem , że najlepiej byłoby zmienić wtyk na kablu , ale nie chcę ingerować . Niech będzie w oryginale. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowany) @tomek4446 Znasz markę Monosaudio? Na Alliexpress jest oficjalny sklep, mają gniazdo ścienne podwójne, materiał czysta miedź, to całkiem dobrze i tanio. http://monosaudio.com/goods/detail/l/en-us/id/34/did/229.html Edytowano 8 godzin temu przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu @DiBatonio Dzięki. Zwrócę się najpierw do AVcorp , widzę , że są oficjalnym dystrybutorem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, tomek4446 napisał: @DiBatonio Dzięki. Zwrócę się najpierw do AVcorp , widzę , że są oficjalnym dystrybutorem. Od niedawna, ale japońskich gniazd tablicowych i ściennych nie mają. Wiesz co na Alliexpress sprawdziłem, niestety takie podwójne typ B (z uziemieniem) ponad 3 stówy, typ A (bez uziemienia) nie znalazłem. Może na eBayu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu @DiBatonio Zamówiłem póki co : https://www.amazon.pl/dp/B09FP52JJG?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title dopiero jak zakończyłem zamówienie zobaczyłem , że będzie szło z Chin. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu To jest na kabel chyba. Kurcze do Luxa takie coś 🫣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, tomek4446 napisał: Witam. Potrzebuję do transformatora gniazdko w standardzie japońskim / 100V/. Gdzie można kupić takie cóś ? Przeszukałem internet i wszędzie są tylko adaptery. To w Japonii nie mają? 😉 Bo, tacy na przykład Anglicy, mają swoje gniazdka na sprzedaż. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, DiBatonio napisał: Kurcze do Luxa takie coś Teraz jadę na przeciętym przedłużaczu + adapter i .... gra 7 minut temu, pairtick napisał: Bo, tacy na przykład Anglicy, mają swoje gniazdka na sprzedaż. Dziwny naród . 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts