Artur Brol Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Wiesz, jesli uszy niczego nie zauwazaja, co mogloby banana z twarzy usunac, to chyba ten akustyk nie jest potrzebny. Ja bym zaufal swoim uszom. Wiesz, jesli uszy niczego nie zauwazaja, co mogloby banana z twarzy usunac, to chyba ten akustyk nie jest potrzebny. Ja bym zaufal swoim uszom. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Jarczewski Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, soberowy napisał: @Rafał S @AudioTube założyciel wątku kupił zestaw stereo, poczekajmy na jego pierwsze wrażenia 😉 Założyciel wątku kupił, sprawdzi i na pewno zaktualizuje zgromadzonych, ale przy okazji zachęca do korzystania z tematu, rozmów i dzielenia się doświadczeniami Jakby koledzy mogli wróżyć z fusów - to to, co kupiłem ma jakiś sens? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, Artur Brol napisał: Ja bym zaufal swoim uszom. Wiem. Wybrałeś słuchawki. Można zaufać i oczom. Jeśli brak napięcia oczy ver uszy sukces gwarantowany. Szanse nikłe, chyba, że umiłowanie brzmienia/muzyki, to tylko chwilowe „coś mi się zachciewa”. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts