MartinoMartinossssMa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @TAtomicus dziś kupiłem takie cudo: https://allegro.pl/oferta/antena-sonus-fm-solo-radiowa-antena-24-gwarancja-7067781639 Zobaczę jaka będzie różnica. U mnie np. zetka i rmf grają ok a np. trójka bez zakłóceń i szumów ale zupełnie pudełkowo. Odpisz, cytując
TAtomicus Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, MartinoMartinossssMa napisał: Jestem maga zaskoczony jak to gra. Z wieżami ze sklepu za 500-700zł nawet nie ma co porównywać. A jest to sprzęt blisko 20-letni. No, tu akurat nic dziwnego. Ten twój sprzęt kosztował pewnie ze 2 tysiące zł. A na dzisiejsze ceny jeszcze więcej. To całkiem inna klasa. Wiek nie ma nic do rzeczy (o ile urządzenie jest sprawne). Odpisz, cytując
MartinoMartinossssMa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, TAtomicus napisał: No, tu akurat nic dziwnego. Ten twój sprzęt kosztował pewnie ze 2 tysiące zł. A na dzisiejsze ceny jeszcze więcej. To całkiem inna klasa. Wiek nie ma nic do rzeczy (o ile urządzenie jest sprawne). sprawdzone na wszystkie sposoby, wszystko działa jak trzeba, do tej pory zastanawiam się jak udało się to kupić za 450zł 😉 W ostatnich dniach sporo wertowałem na wielu forach o pianocraftach. nie spotkałem się z info, że komuś cos padło/skończyło się ze wzgledu na wiek także staram sie być optymistą. 2 dekady a pokrętła itp. chodzą lepiej niż w tych nowych blaupunktach w sklepie. 🙂 Odpisz, cytując
TAtomicus Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 41 minut temu, MartinoMartinossssMa napisał: @TAtomicus dziś kupiłem takie cudo: https://allegro.pl/oferta/antena-sonus-fm-solo-radiowa-antena-24-gwarancja-7067781639 Zobaczę jaka będzie różnica. U mnie np. zetka i rmf grają ok a np. trójka bez zakłóceń i szumów ale zupełnie pudełkowo. No, ciekawe. Aczkolwiek w opisie jest, że polaryzacja pozioma, a chyba większość nadajników fm ma polaryzację pionową. A jak daleko masz do nadajnika? A tę Trójkę na pewno łapiesz w stereo? I jaką audycję w Trójce masz na myśli? Dziś o 19:00 będzie “Aksamit” i Anna Gacek. U mnie np. Lista Przebojów brzmi dobrze. Albo np. “Rockendrolowa historia świata”. A bardzo dobrze - “Jazz'n'bass” Grabkowskiego. Swego czasu słuchałem śp Ptaszyna. Jego audycje były w fatalnej jakości. Z drugiej strony jest PR2. I tam brzmienie jest imho lepsze. Zwłaszcza w nocnych audycjach, których słucham. Edytowano 1 godzinę temu przez TAtomicus Odpisz, cytując
MartinoMartinossssMa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, TAtomicus napisał: No, ciekawe. Aczkolwiek w opisie jest, że polaryzacja pozioma, a chyba większość nadajników fm ma polaryzację pionową. A jak daleko masz do nadajnika? A tę Trójkę na pewno łapiesz w stereo? I jaką audycję w Trójce masz na myśli? Dziś o 19:00 będzie “Aksamit” i Anna Gacek. U mnie np. Lista Przebojów brzmi dobrze. Albo np. “Rockendrolowa historia świata”. A bardzo dobrze - “Jazz'n'bass” Grabkowskiego. Swego czasu słuchałem śp Ptaszyna. Jego audycje były w fatalnej jakości. Z drugiej strony jest PR2. I tam brzmienie jest imho lepsze. Zwłaszcza w nocnych audycjach, które słucham. z tego co widzę, to nadajniki są około 5km ode mnie. wieczorem sprawdzę jak to wyglada w praktyce. Odpisz, cytując
Recommended Posts