adamusic Napisano Piątek o 19:33 Udostępnij Napisano Piątek o 19:33 Witam Ktoś może polecić niedrogie kable głośnikowe które by polepszyły górny rejestr ? Chodzi mi o większą szczegółowość, więcej detalu u góry, trochę więcej blasku np w wybrzmieniu talerzy perkusji. Jeśli oczywiście można to kablem załatwić (a nie zmianą kolumn - bo to pewnie będzie sugerowane). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano Piątek o 19:42 Udostępnij Napisano Piątek o 19:42 Te zmiany o których piszesz wprowadził u mnie Nordost Flat 4. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano Piątek o 19:54 Udostępnij Napisano Piątek o 19:54 Qed Silver anniversary xt. Niedrogo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusic Napisano 23 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 23 godziny temu dzięki za konkretne wskazania - z racji ceny na pewno wypróbuję Qed'a. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Jest jeszcze takie coś jak Van Damme, mogę nawet pożyczyć, bo widzę, że mieszkasz rzut beretem ode mnie Pytanie jakie długości są potrzebne? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 4 godziny temu, stach_s napisał: Jest jeszcze takie coś jak Van Damme, mogę nawet pożyczyć Tak, może nie wygląda, ale bardzo dobry kabel 😁😁😁 1 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Nie Jacku, takie coś raczej miałem na myśli https://allegro.pl/oferta/van-damme-up-lcofc-hi-fi-speaker-cable-2x4-mm-prze-13302897472 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowany) Przeca mówiłem, że bardzo dobry kabel 😉 Czego to nie wymyślą w nazwach okablowania 😆 Swoją drogą przypomina notabene bardzo dobry kabelek RealCable TDC 300, czy inny bdb DNM Reson. Edytowano 15 godzin temu przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariol Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 21 godzin temu, adamusic napisał: Witam Ktoś może polecić niedrogie kable głośnikowe które by polepszyły górny rejestr ? Chodzi mi o większą szczegółowość, więcej detalu u góry, trochę więcej blasku np w wybrzmieniu talerzy perkusji. Jeśli oczywiście można to kablem załatwić (a nie zmianą kolumn - bo to pewnie będzie sugerowane). Poprawić ale w porównaniu do czego? (teraz masz wpięte). Jakie masz IC? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavello Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 22 godziny temu, adamusic napisał: Ktoś może polecić niedrogie kable głośnikowe które by polepszyły górny rejestr ? Chodzi mi o większą szczegółowość, więcej detalu u góry, trochę więcej blasku np w wybrzmieniu talerzy perkusji. A jaką masz resztę toru ? Może zamiast kablami można to zrobić nieco inną metodą ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu (edytowany) 20 minut temu, pavello napisał: A jaką masz resztę toru ? Może zamiast kablami można to zrobić nieco inną metodą ? Pewno można ustawieniem kolumn na ten przykład. Ale niestety nie wiemy, co z czym tam plumka u autora wątku. Edytowano 12 godzin temu przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusic Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu 8 godzin temu, stach_s napisał: Jest jeszcze takie coś jak Van Damme, mogę nawet pożyczyć, bo widzę, że mieszkasz rzut beretem ode mnie Pytanie jakie długości są potrzebne? Dzięki za propozycję, ale rano zamówiłem już na allegro tego Qeda'a (pospieszyłem się ? ), jak nie będzie poprawy to go zwrócę i wtedy ewentualnie pożyczę od Ciebie. Mam świadomość, że to się pewnie skończy wymianą kolumn (już się rozglądam powoli za innymi), ale póki co daję szansę innym kablom. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, adamusic napisał: Dzięki za propozycję, ale rano zamówiłem już na allegro tego Qeda'a (pospieszyłem się ? ), jak nie będzie poprawy to go zwrócę i wtedy ewentualnie pożyczę od Ciebie. Mam świadomość, że to się pewnie skończy wymianą kolumn (już się rozglądam powoli za innymi), ale póki co daję szansę innym kablom. Zamówiłeś go z metra, czy zaprawiony oryginalnymi wtykami Qeda. Pytam dlatego, że ten z metra jak zaczniesz rozbebeszać to nikt nie przyjmie z powrotem. Poza tym zaprawiony oryginalnie, jeśli jest zrobiony jak trzeba metodą airlock wg Qeda, będzie dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusic Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu Zamówiłem gotowy z wtykami bananowymi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, adamusic napisał: Zamówiłem gotowy z wtykami bananowymi. Z wtykami qeda? Pokaż te aukcję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusic Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, DiBatonio napisał: Z wtykami qeda? Pokaż te aukcję. proszę: QED Silver Anniversary XT - kabel głośnikowy 2x3m - Sklep, Opinie, Cena w Allegro.pl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, adamusic napisał: Zamówiłem gotowy z wtykami bananowymi. A mogę się wprosić na odsłuch??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusic Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu Myślę że tak ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Mogę zabrać jakieś kable... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusic Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu Jak przyjdą (wtorek) to dam znać na priv 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yayayaya Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Qed to dobry kierunek - kabel przejrzysty. Trochę zapiaszczony. Szkoda że dalej nie wiemy co do czego na czym będziesz porównywać 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowany) 33 minuty temu, adamusic napisał: proszę: QED Silver Anniversary XT - kabel głośnikowy 2x3m - Sklep, Opinie, Cena w Allegro.pl Chodziło mi bardziej o link jak ten niżej 🙂 https://allegro.pl/oferta/qed-silver-anniversary-xt-kabel-glosnikowy-2x3m-10707618496 32 minuty temu, stach_s napisał: A mogę się wprosić na odsłuch??? Nie wpraszaj się za wcześnie, niech pogra trochę. Kolega ma ustawowe 14 dni (to za malo), ale po tygodniu grania powinno być już spoko. Edytowano 11 godzin temu przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts