d00 Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowany) Dnia 27.02.2025 o 14:32, Top Hi-Fi & Video Design napisał: A widzisz, czyli coś tam drgnęło w przyrodzie Polk R200 jeśli chodzi o grę dolnych dźwięków - perkusja, stopa - ligę wyżej mam wrażenie, separacja i poszczególne instrumenty również. Z kolei wokal w Oberonach 3 mega mi się podoba - jest jakby bliżej, donośniej. Sam nie wiem co gra przyjemniej. Podoba mi się ta energia i moc z Polk R200, ale ta intymność i ciepło z Dali również. Może środkiem tu będzie jednak Polk + test innego wzmaka. Dzisiaj wieczorem testy z Fosi ZA3 zamiast tej Yamahy. Edytowano 8 godzin temu przez d00 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, d00 napisał: Polk R200 jeśli chodzi o grę dolnych dźwięków - perkusja, stopa - ligę wyżej mam wrażenie, separacja i poszczególne instrumenty również. Z kolei wokal w Oberonach 3 mega mi się podoba - jest jakby bliżej, donośniej. Sam nie wiem co gra przyjemniej. Podoba mi się ta energia i moc z Polk R200, ale ta intymność i ciepło z Dali również. Może środkiem tu będzie jednak Polk + test innego wzmaka. Dzisiaj wieczorem testy z Fosi ZA3 zamiast tej Yamahy. Daj znać, dalej co z tego wyszło, ale naprawdę weź pod lupę tego AS701. On nie ma w zasadzie nic wspólnego z AS501 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, d00 napisał: Podoba mi się ta energia i moc z Polk R200, ale ta intymność i ciepło z Dali również. Jeśli Ci się nie spieszy, to może pokazana na targach Rega Brio Mk7 Cię zainteresuje z Polkami Jeśli będzie grała zbliżenie do poprzedniej, to będzie ciepło i intymnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts