Tomasz Kluczynski Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowany) 6 godzin temu, akkilles napisał: Im dalej w las tym więcej drzew... Byłem na odsłuch u H120 - fakt nieco się otworzył w porównaniu H95, bas nieco bardziej konturowy ale nadal to chyba nie to...góra z kolei już nie tak gładka jak w H95. Wiec szukam dalej. Teraz ze W tej chwili zastanawiam się nad Primare i35 wersja z DAC, Moon i250v2 + (jakis DAC), Nuprime IA-9x + DAC9(z AKM). Nic jeszcze z tego nie słuchałem. Ktoś zorietntowany w tych sprzętach? Sprawdź sobie jeszcze tego, razem z twoimi Qudralami może być świetny komplet. U kolegi z forum tylko model A9(ma dodatkowo pilota) gra z Qudral Platinum +Seven i jest bardzo dobrze, możesz o tym poczytać w jego temacie , specjalnie ustawiłem na stronę 10, bo dopiero tam jest o wzmaku Qudrala, ale całość jest ciekawa i warto poczytać. Ja też mam A9 tylko z Cantonami. https://www.maxaudio.eu/pl/p/QUADRAL-AURUM-A8-BLACK_poekspozycyjne/905?gad_source=1&gad_campaignid=17338910344&gbraid=0AAAAADtvjlTYWxGqdNRKu8U84koWrJWHR&gclid=Cj0KCQjwmK_CBhCEARIsAMKwcD5cKpjB7m9z3yN_9XKQ_bztfjY5fqnW37KDK9DTa9h2BosLpb4hvQMaAnxwEALw_wcB Edytowano 17 godzin temu przez Tomasz Kluczynski Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 27 minut temu Napisano 27 minut temu 23 godziny temu, akkilles napisał: Im dalej w las tym więcej drzew... Byłem na odsłuch u H120 - fakt nieco się otworzył w porównaniu H95, bas nieco bardziej konturowy ale nadal to chyba nie to...góra z kolei już nie tak gładka jak w H95. Wiec szukam dalej. Teraz ze W tej chwili zastanawiam się nad Primare i35 wersja z DAC, Moon i250v2 + (jakis DAC), Nuprime IA-9x + DAC9(z AKM). Nic jeszcze z tego nie słuchałem. Ktoś zorietntowany w tych sprzętach? Tak. Posłuchać. Ten Quadral był na odsłuchu już? SA30? Rega? Odpisz, cytując
Recommended Posts