DiBatonio Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu No to drony to nie są. Chyba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, DiBatonio napisał: Miałeś Celestrony SkyMastery chyba co? Tak. To nie były dobrze wydane pieniądze. 15 minut temu, DiBatonio napisał: Ale ja piszę o ostatnich Celestronach ze szkłami ED, Tej wersji nie miałem przy oczach. 17 minut temu, DiBatonio napisał: Mnie starcza Nikon 10x50 EX CF A to są akurat dobrze wydane pieniądze na lornetkę. 18 minut temu, DiBatonio napisał: APMa na jakimś montażu już trzeba co? Dla mnie już wszystko powyżej 50mm obiektywu trzeba na czymś postawić. Ale ja nie mam kątowej. Tylko taką: https://www.astroshop.pl/instrumenty/apm-lornetka-ms-25x100-ed/p,62239?utm_medium=cpc&utm_term=62239&utm_campaign=2504&utm_source=froogle&gclid=EAIaIQobChMIw7TU5NDnjAMVCZODBx0rgCpbEAQYASABEgKfePD_BwE&utm_content= Jest świetna! Miałem wcześniej przereklamowaną kątową japońską Miyauchi. Nie. Tor optyczny ma być jak najkrótszy, ma być porropryzmatyczna, powłoki jak najnowsze, lornetka ze szkła i metalu. A do podglądania ptaszków i przeglądu nieba, lekka co najmniej sześciostopniowa dachówka 17 minut temu, lpomis napisał: ISO 2500, 26mm, F1.5, naświetlanie 2 sekundy. Automat z ajfona. 3 ścieżki, 2 sekundy i ogromny kawał nieba. To raczej nic naturalnego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Grzesiek202 napisał: Jest świetna! Ale z czym ją spinasz, bo chyba z ręki nie obserwujesz ? 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts