Michał Piekaj Napisano Sobota o 08:17 Udostępnij Napisano Sobota o 08:17 Witam serdecznie, Niestety z braku miejsca z powodu remontu i zamiany aranżacji wnętrza szukam małych kolumny podstawnych. Myślałem nad Dali opticon 1mk2 , sonus Faber limina 1, pmc db1 gold lub coś poza mój budżet Dali menuet se. Posiadam wzmacniacz Cambridge audio cxa 61 i mam svs sb 1000 pro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano Sobota o 08:43 Udostępnij Napisano Sobota o 08:43 Są jeszcze ciekawe Bowersy 607. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano Sobota o 09:12 Udostępnij Napisano Sobota o 09:12 Nie są za jasne do Cambridge ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Piekaj Napisano Sobota o 09:23 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 09:23 (edytowany) Miałem jakiś czas temu bowers wilkins cm9 z CA dość ostro. Zmieniałem na Magnat ma 900 Ale skończył swój żywot i wróciłem narazie budżetowo na cxa 61 Edytowano Sobota o 11:22 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano Sobota o 09:25 Udostępnij Napisano Sobota o 09:25 Proponuję jednak posłuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano Sobota o 09:42 Udostępnij Napisano Sobota o 09:42 1 godzinę temu, Michał Piekaj napisał: Witam serdecznie, Niestety z braku miejsca z powodu remontu i zamiany aranżacji wnętrza szukam małych kolumny podstawnych. Myślałem nad Dali opticon 1mk2 , sonus Faber limina 1, pmc db1 gold lub coś poza mój budżet Dali menuet se. Posiadam wzmacniacz Cambridge audio cxa 61 i mam svs sb 1000 pro. A możesz podać wymiary pokoju, jakiś szkic lub zdjęcie z zaznaczonym miejscem na monitory? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Piekaj Napisano Sobota o 09:59 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 09:59 15 minut temu, KrólKiczu napisał: A możesz podać wymiary pokoju, jakiś szkic lub zdjęcie z zaznaczonym miejscem na monitory? Tak To wygląda. Standów nie mogę mieć niestety ;( Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano Sobota o 10:05 Udostępnij Napisano Sobota o 10:05 Jaka jest szerokość, wysokość i głębokość szafki RTV? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano Sobota o 10:21 Udostępnij Napisano Sobota o 10:21 Pod żywiej grającego Cambridga polecę sprawdzenie dwóch modeli Fyne Audio F5E i KEF Q1 Meta . Oba dobrze się zgrywają z tym wzmacniaczem, dzięki liniowo zestrojonej górze ze średnicą, w swojej cenie grają bardzo przestrzennie. Fyne ma bardziej zwarty i szybki bas, natomiast KEF bardziej mięsisty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Piekaj Napisano Sobota o 10:41 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 10:41 (edytowany) Miałem styczność z KEF q350 Ale dość linowo grają i bardzo dipowy bas.. no nie ta bajka. Fyn audio słuchałem tej starszej wersję ale kompletnie nie moja bajka. Miałem teraz Pylon diamond 18 Ale są za duże. Coś szukam do 4,5 tys Maks. Nie lubię liniowego dźwięku jak To powinno być w dobrymi HiFi. Z moich doświadczeń audio lubialem bardzo Dali ikon 6mk2, bowers wilkins cm9, FOCAL chora 826 Ale To wszystko podłoga. Edytowano Sobota o 11:23 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano Sobota o 10:50 Udostępnij Napisano Sobota o 10:50 W takim razie możesz sprawdzić Triangle Esprit Titus EZ z lekkim podbiciem na wysokich tonów, bardziej wyraziste i żywo grające, z szybkim punktowym basem. Mocną stroną jest czysto i bez podbarwień podana średnica pasma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Piekaj Napisano Sobota o 10:59 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 10:59 (edytowany) Miałem triangle esprit antal ez z Rotel a 14 MK2... Cały zestaw miałem z 2 tygodnie. Jestem bardzo wybredny ogólnie hehe po przesłuchaniu z 40 par kolumn i z 12 wzmacniacz mój słuch jest spaczony :D. Podjadę sobie odsłuchy gdzieś i zadecyduje. Kusza mnie Dali opticon i sonus Faber. Z Dali miałem dużo bo od serii zensor, oberon,ikon,mentor Ale z sonus Faber nigdy nawet nie słuchałem Edytowano Sobota o 11:23 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano Sobota o 11:04 Udostępnij Napisano Sobota o 11:04 2 godziny temu, Michał Piekaj napisał: Posiadam wzmacniacz Cambridge audio cxa 61 Miałem go w domu. Celowałbym w nasycone paczki. Dali czy Sonus faber to może być ciekawy kierunek. Napisz, jak już posłuchasz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Piekaj Napisano Sobota o 11:11 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 11:11 (edytowany) Pewnie dam znać. Właśnie będę się umawiał na odsłuchy Edytowano Sobota o 11:24 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts