rajdek Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Kabelkami jeśli coś zmienisz to niewiele, z tego co pamiętam użytkownicy Epicon chwalą sobie połączenie z Marantaz PM-10. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel74 Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, maciek72 napisał: Myślę , że nie stać mnie w tej chwili na godny do nich piec Skoro gra dobrze z obecnym wzmacniaczem, to tez nie ma pilnej potrzeby zmiany na lepszy. A z drugiej strony wiesz, że kiedyś z lepszym zagrają jeszcze lepiej. Pięknie wygladają do tego…ciężko będzie znaleźć taką kombinację cech za mniejsze pieniądze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 54 minuty temu Udostępnij Napisano 54 minuty temu Dnia 13.04.2025 o 18:21, maciek72 napisał: Niedziela 13 - go Godzina 16.05 podjeżdża kurier !!! Kurcze , kilka zajęć domowych . Ale , w końcu mogę zabrać się na macanki Żonka drzemie Niech śpi spokojnie , a ja sobie popatrzę na te CUDA . Wykonanie każdego detalu , to mistrzostwo świata. Niby używane , ale chyba stały na ekspozycji . Ani jednego mankamentu Ciekawe jak grają ? One są piekne z wyglądu jednak. Za każdym razem keidy je widze to lubie zawiesić oko na chwilę. Kiedyś też byłem bardzo napalony na podłogówki 6tki z rynku wtórnego. A teraz na prawde wygląda że to ostatni dzownek na ich zakup w takiej niskiej cenie. Chyba się Dali wycofuje z tego modelu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts