Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 056 tematów w tym forum

1. KD na start :-)

• 3 odpowiedzi
    • 735 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 697 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  2. Sprzęt dla laika ok.4000zł

• 8 odpowiedzi
    • 957 wyświetleń
  3. Kino Klipsch

• 8 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 970 wyświetleń
    • 30 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 707 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  4. Yamaha YAS 209 Problem

• 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  5. yamaha soundbar dylemat

• 4 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  6. Marantz sr7007

• 19 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 683 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 930 wyświetleń
  7. Subwoofer

• 5 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
    • 36 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
  8. Marantz 8015 vs Denon 6700

• 8 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Miałem ten sam problem z tym że ja miałem Pioneer vsx 831. Zakupiłem Denona 2800h i jestem w ciężkim szoku. Nawet prosto z pudełka jest dużo lepiej. Kolumny to Cambridge audio seria sx
    • Odpowiedź jak jest dostaliśmy wczoraj wieczorem, wynik taki jak gra. Tragedia -choć może raczej po prostu "żenada", bo można było tego oczekiwać a słowo "tragedia" zostawmy na ważniejsze sprawy (choćby w kwestii fińskiego kibica którego reanimowano w czasie meczu-gdyby się nie to udało, a przy tym są uwagi co do zachowania polskich kibiców w czasie tej przerwy). Atmosfera w kadrze i wokół niej jest podobna jak wyniki, wyniki jak gra, a gra taka jak ...😥 Szkoda mi m.in. tego, że cała ta awantura wyszła w bardzo złym momencie i jakoś trudno było doszukać się wyczucia sytuacji i dobrej woli po obu stronach. Np. wystarczyłby komentarz Lewandowskiego przed meczem z Finlandią w stylu "życzę kolegom sukcesu w tym meczu" i powstrzymanie się z wpisem o rezygnacji z dalszego grania w reprezentacji pod wodzą Probierza. Ogólnie to jest bałagan na niespotykaną skalę, Probierz i Kulesza robią swoje (o ile coś robią-wybaczcie tę złośliwość), kibice wiedzą swoje, PZPN też, do tego jeszcze obecni i byli piłkarze też nie szczypią się w język. Niektórzy dziennikarze już wcześniej sygnalizowali problem odnośnie roblemów z odpowiednim pełnieniem funkcji kapitana reprezentacji i koniecznością zmian. Odnośnie trenera-to dziwna była np. kwestia powołania na oba mecze Maxiegi Oydele -jak to słusznie zauważył w swoim komentarzu jeden z dziennikarzy (Tomasz Włodarczyk) który nie zagrał ani minuty-a mógł być w tym czasie być na zgrupowaniu przed rozpoczynającymi się dziś młodzieżowym mistrzostwami Europy U-21.    Pozdrawiam  Dobrze powiedziane 👍 Pozdrawiam 
    • ...a w pracy zostaje streaming. Młody polski jazz 👍👍👍
    • Chciałbym dodać dodatkowy amplituner to obecnego (Yamaha RX-V485) - budżetowo, używany, w celu dodaniu stref w musiccast/multiroom. Mam wybór pomiędzy RX-V481D a RX-V579. Ten drugi wydaje mi sie lepszym wyborem, z uwagi na więcej kanałów (dodałbym na nich dodatkowe pomieszczenie). Jednak RX-V481 jest nieco nowszy...  Który z nich byłby lepszym wyborem? Obawiam się "problemów wieku dziecięcego" związanych z musiccast przy 579. Firmware widziałem na nich z tej samej daty ostatni, ten sam changelog, więc może niewiele się różnią. Doradźcie, który wybrać, czy też wszystko jedno (wtedy kupię ten z 2 dodatkowymi kanałami)
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...