Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 263 tematów w tym forum

• 9 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  1. ONKYO TX-SR707 opinie

• 1 odpowiedź
    • 2,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  2. Do kolumn Klipsch Synergy F2

• 0 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  3. Kino domowe

• 5 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  4. Yamaha RX-V3800

• 1 odpowiedź
    • 2,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  5. Co wybrac na początek

• 2 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  6. sprzet grajacy do salonu

• 9 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  7. Marantz+Yamaha???????

• 2 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  8. Pioneer VSX 409RDS

• 4 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  9. Jaki zestaw

• 18 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Słuchałem tylko raz, dobry album. Co do typów z tego roku, to mam duuże zaległości, ale mogę wymienić Black Country, New Road - "Forever Howlong" (2025) - zawsze trzymają poziom, wysoki, poza tym Park Jiha - "All Living Things" (2025). Warty posłuchania jest też folkujący Jim Ghedi - "Wasteland" (2025), Daniel O'Sullivan - "Eros" (2025) - jak ktoś lubi zakręcone, lekko humorystyczne, zappowe klimaty to powinno się spodobać. Resztę musiałbym sobie odświeżyć, ale było trochę dobroci.   Simona Rattle kojarzę z tym dziełem, przepiękna ścieżka filmowa.  
    • Jaki problem ??? To jest stwierdzenie faktu. Czy to tak trudno zrozumieć? 
    • Może trochę ostro ale słusznie kolega pisze. 3 godziny slucham daca Fiio warmer wpiętego miedzy Ultra a wzmacniacz atoll in 100 se i dalej kolumny kef r7. Mogę powiedzieć, że różnica z dacem zewnętrznym jest naprawdę wyraźna , powiedziałbym różnica klasy. Nie będę się tu rozpisywał o detalach ,ale nie spodziewałem się że dac z Ultry i wyjście analogowe tak ogranicza mój systemik.
    • Piszesz o sprzętach, których nie znasz, inaczej byś ich nie polecał. Żaden czarny koń, gramofon absolutnie nie wart  3,5 tys zł. Poza wkładką, która często da się kupić za niewiele ponad 600 zł, nie ma w nim nic interesującego.  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...