Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 030 tematów w tym forum

• 7 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  1. Kino Domowe

• 2 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 28 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  2. Marantz SR 3001 PILNE

• 2 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  3. Pokój 17m2 atmos

• 14 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  4. Yamaha NS-SW700

• 2 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  5. Jakie KD ?

• 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Make America Down Like Never Before... 
    • Witam  Panowie pytanie szukam kogoś kto ogarnie taki subwoofer Heco Elementa 3830a  Problem polega na tym że strasznie haraczy strzela głośnik sprawdzony kable zmienione podpięty też pod inny wzmacniacz niestety bez zmian  Tak samo chodzi czy jest cicho czy głośno Szukam kogoś kto by to ogarną najlepiej okolice Dolnośląskie aczkolwiek mogę też wysłać Jest ktoś lub jakiś serwis jaki możecie polecić ? VID_20250429_111600_111716.mp4
    • Czemu? Byłem tam drugi raz. Za pierwszym że 3 lata temu szukałem słuchawek bezprzewodowych. Fajnie się gadało, kilka praktycznych porad wyszedłem zadowolony po przesłuchaniu kilku par z bowers & wilkins px7 s2
    • Odpowiedź dostałem taką, że sklep wydał decyzję w sprawie reklamacji nie przyjmując nawet produktu i zarzucając mi że w reklamacji opisałem “na siłę wyszukane” problemy, co do zabrudzeń i przetarć na kartonach tych w środku niestety nie było żadnego odniesienia. Generalnie pismo wysłał mi prawnik więc zasłanianie się kancelarią, w którym radca prawny pisze maila insynuujące doszukiwanie się wad na siłę oraz “my wysłaliśmy nowy głośnik, a karton jaki jest taki jest, miał pan prawo do otwarcia paczki przy kurierze i pan tego nie zrobił”. Dodatkowo wspierają się tym, że głośnik był odebrany w piątek, a reklamacje pisałem w poniedziałek, więc dość nieuczciwa praktyka prawna, skoro czas na złożenie reklamacji jest 14 dni od momentu zakupu. No cóż, jak widać sklep ma takie praktyki we krwi, skoro od razu zasłania się prawnikami, a nawet nie obejrzał sprzętu oraz ignoruje fakty które są dość istotne w danej materii. Można to traktować jako przestrogę   dzięki wszystkim za pomoc
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...