Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 024 tematów w tym forum

1. SONY RDR-GX210

• 8 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
  2. arcam avr 200 - szumy

• 3 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 7,1k wyświetleń
  3. jaki pilot do NAD T751

• 4 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 34,3k wyświetleń
  4. KD jakie do 10 000 zł

• 18 odpowiedzi
    • 9,9k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 10,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  5. Subwoofer HECO VICTA SUB25

• 2 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  6. HDMI, DivX i skaler

• 2 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,4k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 6,7k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
    • 29 odpowiedzi
    • 25k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
  7. zestaw KD

• 1 odpowiedź
    • 2k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Tak to fakt, parę jego remasteringów miałem okazję słyszeć, po wiem tak że jest to jak by nie było gwarantowany poziom jakości. Lecz jak to czasem bywa oryginał to oryginał więc nie zawsze znaczy to że przypadnie do gustu każdy remastering.
    • Dopowiem jeszcze tylko jedno. BW wygrywa z ATH pod względem wyciszenia. ANC działa w tych pierwszych świetnie a w tych drugich go nie ma... Dla mnie to duży brak, bo często używam sluchawek przy okazji bardzo hałaśliwych czynności (np odkurzacz, kosiarka), no i tu ATH nie daje rady - pasywne wyciszenie to za mało.  I w drugą stronę -  niekiedy używam sluchawek w sytuacji, gdy nie chcę/nie mogę być odcięty od świata i tu BW wychodzi też naprzeciw potrzebom, bo jest funkcja full contact (trzecia opcja to po prostu zwykle wyciszenie pasywne jak w ATH). Więc brzmieniowo dla mnie bardziej ATH, funkcjonalnie zdecydowanie BW.
    • Zasłyszane na ulicy Ostatnio mam możliwość dojazdu do pracy pociągiem. Jest bardziej eko,można coś poczytać i skrobnąć na forum,a nawet złapać chwilę drzemki😁. Dziś usłyszałem takie oto zdanie: Wolę to, niż bunkrować się w rezerwie. Będą jakieś zajęcia,tyle , że bez broni. Skądś się taka opinia u ludu nt szkoleń rezerwy wzięła. Ale nie chcę pastwić się nad wojskiem. Mam wrażenie,że sytuacja na Ukrainie się w pewien sposób ustabilizowała,obie strony się wystrzelały i okopały na swoich pozycjach. Marazm. A u nas ludzie,a może decydenci wojskowi,przywykli to tego,że Putin bliżej. Wiecie,jak za okupacji,po pierwszym szoku dalej działały knajpy i teatry,ludzie starali się żyć normalnie,mimo, że sytuacja nie była normalna. Pytanie,czy w wojsku coś się dzieje,czy znowu śpimy ? Może @MariuszZ coś skrobanie? W tv wiele nie słychać,wszystko przykryły wybory Skrobnie😁. 
    • W końcu będzie 5 pasmowy korektor w aplikacji. To mi się podoba 😉
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...