Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 084 tematów w tym forum

1. Vivitek

• 0 odpowiedzi
    • 480 wyświetleń
  2. Jbl bar500

• 1 odpowiedź
    • 479 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 478 wyświetleń
  3. Marantz sr 7012 wyścia hdmi

• 0 odpowiedzi
    • 477 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 477 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 476 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 476 wyświetleń
  4. Music Cast bar 400

• 1 odpowiedź
    • 476 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 475 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 474 wyświetleń
  5. Nad t758 v3i - prośba o pomoc.

• 0 odpowiedzi
    • 473 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 473 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 473 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 471 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 471 wyświetleń
  6. Zestaw kina

• 0 odpowiedzi
    • 470 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 469 wyświetleń
  7. Kino domowe do 5000pln

• 4 odpowiedzi
    • 469 wyświetleń
  8. Sony X800 - region free blue ray

• 0 odpowiedzi
    • 469 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 468 wyświetleń
  9. Projektor Acer X1228I

• 0 odpowiedzi
    • 467 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 467 wyświetleń
  10. Nowe suby SVS

• 1 odpowiedź
    • 467 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 466 wyświetleń
  11. Łazienka

• 4 odpowiedzi
    • 466 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Rozwiniesz? Chętnie bym skorzystał z dotacji na samochód podemonstracyjny.   Tu już poprzedni rząd mial obsuwy. Nowy może musi zweryfikować wszystko by się nie okazało, że to jest jedno wielkie kukułcze jajo.   Ja się cały czas zastanawiam czy nam to do szczęścia potrzebne. Czy nie będzie to wielki rozmach, a finalnie skończy się jak z niektórymi lotniskami i stacjami kolejowymi. Projekty, które zaczął poprzedni rząd niekoniecznie muszą wyglądać tak jak on to sobie zaplanował. Zmiany w nich lub całkowita rezygnacja może być konieczna.   Wyobraź sobie, że kupujesz nowy dom gdzie poprzedni właściciel mial już sporządzony projekt wykończenia. Pierwszy rzut oka i Ci się w miarę podoba. Tylko w czasie realizacji okazuje się, że projekt był do bani bo wielu rzeczy się nie da zrobić, bo konstrukcyjnie nie przewidziano takiej możliwości. Niemniej, na zdjęciach w broszurze wyglądało to genialnie.
    • Można być podpalaczem i strażakiem w jednej osobie; nie takie rzeczy świat widział. Jak politycznie da sie na tym cos ugrać, a zabetonowani zapomnieli - kto sie pierwotnie również przyczynił do całego zamieszania - to co szkodzi postraszyć? I to ciągłe wycieranie sobie ust w wartości  patriotyczne, które dziś chyba już nic nie znaczą(piękne jest to zdjęcie poniżej mając w pamięci ich poczynania) . ps. Tak Marcin, węgiel w likwidacji(cokolwiek to znaczy), będą go jeszcze głebiej zakopywać(wrzucało ci się tu dane i linki ile kosztuje wydobycia węgla, jaka jest efektywność Naszego rodzimego górnictwa, ale rozumiem że nie przyswajasz innej wiedzy niż ta która potwierdza to co myślisz)/ Atom opóźniony o kilka lat? A ja myślałem że o dziesięciolecia. Niechcący przeczytałem Twój wpis i ręce opadają jak mocno sączysz jednostronną narracje. Nie musisz odpisywać, już dawno dodałem do ignorowanych, tyle że nie byłem zalogowany i musiałem nim skalać oczy.
    • DAC warto, ale nie po światłowodzie.   Nie każdy odtwarzacz CD sprawdza się w oli transportu. Bywa, że w roli odtwarzacza po analogu wpiety we wzmacniacza zagra lepiej.
    • podnóżka i kolonii? wy dobrze ogarniacie... CPK - pomniejszone i opóźnione o kilka lat, atom opóźnione o dobre kilka lat, Odra - z kilkudziesięciu projektów zostało kilka i to proekologicznych a nie pomagających w żegludze, port kontenerowy blokada, energetyka i węgiel likwidowane, wiatraki kupujemy na potęgę, pierwsze decyzje - dotacja na zakup starych samochodów elektrycznych które za drogo utylizować.... itp itd w związku z pewnymi tematami zawodowymi muszę czytać sprawozdania finansowe spółek giełdowych, w tym tych skarbu państwa - od czasu uśmiechniętych ręce opadają... a na początku się nawet cieszyłem że ktoś pogonił pis który się za mocno okopał... @DiBatonio nie poinformowali Cie w twoich mediach? upsss pewnie stąd skrzywiona buźka btw, zapomniałem o przechowywaniu gazu, pociągach i pewnie kilkudziesięciu innych strategicznych tematach..
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...