Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 250 tematów w tym forum

1. 2.1 subwoofer + tv

• 9 odpowiedzi
    • 351 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 348 wyświetleń
  2. Yamaha RX-V479

• 0 odpowiedzi
    • 341 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 329 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 303 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 297 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 296 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 292 wyświetleń
  3. Subwoofer

• 0 odpowiedzi
    • 290 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 290 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 254 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 245 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 231 wyświetleń
  4. HEOS - porada

• 9 odpowiedzi
    • 217 wyświetleń
  5. Kino domowe 5.1

• 2 odpowiedzi
    • 210 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 208 wyświetleń
  6. Podłaczenie Onkyo 6100 do TV

• 4 odpowiedzi
    • 206 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 202 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 198 wyświetleń
  7. Equalizer yamaha rx-v4a

• 2 odpowiedzi
    • 165 wyświetleń
  8. Denon s-302

• 1 odpowiedź
    • 165 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 139 wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 125 wyświetleń
  9. Marantz Cinema 60 DAB vs Sony PS5

• 0 odpowiedzi
    • 102 wyświetleń
  10. Kino domowe

• 4 odpowiedzi
    • 98 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Subaru jeszcze nie chce sie pozbywać alrle myślę o zestawie Indiana Line Tesi 6÷Tesi 3÷Tesi 7. Czego mi brakuje... dźwięk jest jakiś taki płaski. Co do budżetu wiadomo chce sie tanio kupić. 2 dni przeglądałem za sprzętem i co chwilę chce sie co raz to lepszy  mocniejszy sprzęt. A co sądzicie o Tonsil Maestro 3? 
    • Ok. Przejrzałem jeszcze raz zakładkę distortion i próbuje rozwiązać zagadkę zniekształcenia pojawiającego się na około 200 Hz. Przejrzałem pomiary lewej kolumny z kilku miesięcy i ten plik pojawia się "od zawsze". Co ciekawe, robiąc pomiar sweapem, w pewnym momencie słyszę coś w stylu dzwonienia lub wycia. Jest to baaaaardzoooo krótki moment, ale jednak słyszalny. Wg mnie jest to jakiś rezonans pokoju (być może "wiszące" drzwi przesuwne). Innego pomysłu na ten moment nie mam. @MariuszZ, może Ty masz jakieś pomysły? 
    • Więc Piccolo & Dolce zgodnie z przewidywaniami.  Mocniejsza i bardziej zdecydowana od Murzynka. Dobra do Americano bo można trochę więcej wody wlać.  Natomiast brak jej wyrafinowania i orzechowej nuty Mr Exclusive. Ale z drugiej strony nie ma też nic odrzucającego - takiego paskudnego smaku tanich włoskich kaw typu Lavazza.  Dobra mocna kawa, przydatna rano. 
    • @pairtick "wypracował" sobie tę europejską emeryturę podobnie jak reszta pasożytów z Brukseli 😁. To,że populizm rośnie w Europie to zasługa elyt, które doprowadziły ją do sytuacji, w której się znajduje. Podobnie rzecz się ma z motoryzacją ,o której tu piszemy- najpierw towarzysze wypchnęli biznes w objęcia Chińczyków utrudniając ,jak się da, prowadzenie interesów, potem dorżnęli to,co zostało,normami i dyrektywami. Teraz mamy wysokie "zielone" rachunki z energię, imigrantów do wykarmienia, i chińskie auta do kupienia. Ktoś tam w Brukseli dobrze wszystkim pokierował przez lata. I to nawet nie był Braun ,nad którym wielu lubi się wytrząsać.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...