Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 842 tematów w tym forum

• 2 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 45 odpowiedzi
    • 9,3k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 687 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 682 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 28 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
    • 139 odpowiedzi
    • 30,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 936 wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  1. Odtwarzacz CD do 200zł.

• 5 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 31 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
  2. Audiolab 6000a Ply 1 2

• 26 odpowiedzi
    • 8,7k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 8,6k wyświetleń
    • 28 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
  3. Mały, tani wzmacniacz z BT

• 8 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  4. Tannoy seria Definition DC 1 2 3 4

• 91 odpowiedzi
    • 12,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Cześć. Niestety sytuacja mnie przerosła więc odważam się prosić Was o pomoc. Może to banał, ale Google w wyświetla jakieś pierdoły które u mnie w ogóle nie działają, a moje działania nic nie dają. Ale do brzegu.  Do tej pory działał bez żadnych problemów zestaw TV + Denon AVR-X1700H połączony z sobą kablem HDMI z eARC. Poza TV nie było nic innego podłączone do AVR, poza głośnikami oczywiście. Ostatnio dokupiłem projektor Hisense C2 Pro. Ma on 2 porty HDMI - eARC i drugi zwykły. Wszystko jest w tym samym pomieszczeniu i oczami wyobraźni widziałem to tak, że gdy oglądam coś na TV to przełączam AVR pilotem na TV Audio, a gdy na projektorze to przełączam na inne źródło np. Media Player czy Blu-ray i słyszę dźwięk z projektora w głośnikach podłączonych do AVR. Niestety coś jest nie tak. Może to ograniczenie sprzętowe tego modelu Denon i tylko jedno złącze eARC uniemożliwia podłączenie dwóch takich źródeł dźwięku? Działa albo tylko TV eARC -> AVR eARC albo Projektor eARC -> eARC. Przepinam te kable z jednego do drugiego HDMI ale postępu żadnego. Może coś tam źle mam ustawione w konfiguracji Wejść w AVR? Piszę tutaj zanim coś puszczę z dymem bo wierzyć mi się nie chce że to niemożliwe by ten dźwięk jednak uzyskać,.    Dzięki z góry za pomoc i jeśli coś chaotycznie bądź niejasno opisałem to postaram się bardziej szczegółowo w kolejnych postach.
    • Zaletą większej ilości sprzętu, każdy gra po trochu i wolniej sie zużywa:D ważne by co jakiś czas tylko kable przepiąć;)
    • Myślę, ze zostaną dlugo, i bedzie na to czas.  U mnie w sumie bez większych zmian. Dbam o kondycję sprzetu i odsluchuję Pliniusa, ktory wrocił niedawno z kuracji odmladzajacej. Był w stanie wzorowym. Nie bylo co w zasadzie poprawiać.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...