Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 545 tematów w tym forum

• 1 odpowiedź
    • 913 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 913 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 913 wyświetleń
  1. Amplituner do kolumn

• 1 odpowiedź
    • 913 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 913 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 912 wyświetleń
  2. Wasza opinia o Rotel 1582 MkII

• 3 odpowiedzi
    • 912 wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 912 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 912 wyświetleń
  3. Pomoc marantz nr1200

• 7 odpowiedzi
    • 912 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 911 wyświetleń
  4. HELP

• 3 odpowiedzi
    • 911 wyświetleń
  5. Amplituner kenwood kr A20

• 1 odpowiedź
    • 911 wyświetleń
  6. Trzeszczenie w głośnikach.

• 1 odpowiedź
    • 911 wyświetleń
  7. Magnat Polk Wilson

• 1 odpowiedź
    • 911 wyświetleń
  8. Wzmacniacz do systemu ale jaki ?

• 2 odpowiedzi
    • 911 wyświetleń
  9. NAD C368 bez pilota

• 2 odpowiedzi
    • 911 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 911 wyświetleń
  10. Kef 35.2

• 0 odpowiedzi
    • 910 wyświetleń
  11. Prośba o wycene

• 3 odpowiedzi
    • 910 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 910 wyświetleń
  12. Wybor CD marantz

• 9 odpowiedzi
    • 910 wyświetleń
  13. Jaki subwoofer?

• 2 odpowiedzi
    • 910 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 910 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 909 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Witam, pytanie do użytkowników WIIM ultra.Jak wygląda sprawa podłączenia TV do Wiim.  Jakie są wrażenia dźwiękowe z filmów. ( Np. kolumny stereo+ wzmacniacz). Czy to dobry pomysł 
    • Witam, pytanie do użytkowników WIIM ultra.Jak wygląda sprawa podłączenia TV do Wiim.  Jakie są wrażenia dźwiękowe z filmów. ( Np. kolumny stereo+ wzmacniacz). Czy to dobry pomysł 
    • Nie masz opcji zrobić tego przez streamer? U siebie mam włączone DSP na Volumio i muszę przyznać że działa bardzo dobrze (nie słyszę psucia jakości które praktycznie zawsze słyszałem).
    • Dobry PEQ w domenie analogowej z wejściem i wyjściem  XLR Jaki PEQ polecacie wysokiej jakości z bardzo niskimi szumami , zachowaną dynamiką i możliwością korekcji kilku pasm z regulacją faktora Q od 1 do 5 przynajmniej NIe interesują mnie z szerokim faktorem  Q  jak np bardzo dobry w sumie  https://www.elysia.com/xfilter/  ale niestety posiadający tylko Q 0,5 lub 1.0 przełączane   a szkoda !   Podoba mi się ten    - Bettermaker Mastering Equalizer     https://www.thomann.pl/bettermaker_mastering_equalizer.htm    ,  posiada bardzo ciekawe możliwości i regulacje ale trochę    cena jest za wysoka jak na to co chcę skorygować u siebie. Na szczęście producentem jest polska firma więc jest szansa na bardziej przystępną cenę... mam nadzieję.  Jeszcze ma jedną wadę oprócz wielu zalet ! ...  szerokość !   rackowa aż 482 mm  a taki fajny sprzęt ! , mogli zrobić trochę mniejszy  węższy, kurczę... . Może nie przewidzieli , że ludzie  w  domu chętnie by takich używali do korekcji akustyki  w pokoju audio   a nie tylko w rackach w studiach.    Wystarczyłby mi przyzwoitej jakości   korektor z wejściami + wyjściami XLR nawet tylko z 3-4 zakresami ale z wąskim Q potrzebuję najlepiej tak jak pisałem chociaż 4-5 PS. Nie interesują mnie zupełnie PQE cyfrowe z powodu potrzeby zachowania łącza I2S do mojego DACa.  Tylko XLR Może coś ciekawego na rynku wspólnie znajdziemy...  ..... Miłego wieczoru
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...