Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 487 tematów w tym forum

• 2 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  1. Ko9lumny Philips

• 1 odpowiedź
    • 2,1k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 10,8k wyświetleń
  2. Zestaw do domu

• 2 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
  3. Kolumny

• 0 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  4. Pomocyy !!!!

• 2 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 11,6k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,8k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 11,2k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  5. CD 1 2

• 26 odpowiedzi
    • 14,7k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
  6. Niezawodny CD

• 0 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 7,4k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 20,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 10,1k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 16,5k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Transporty bez wyjścia I2S są obecnie całkowicie poza kręgiem moich zainteresowań.  Definitywnie i  nieodwoływalnie   Obecnie posiadam  Auralic ARIES S1 który bardzo ładnie brzmi ale rozglądam się za innym  właśnie dlatego, że ten nie ma tego wyjścia  - I2S Pozdrawiam serdecznie. M.
    • Witam, Ma słuchawki Audio-Technica M50xbt2. Najczęściej ich w domu słucham, lecz czasem też z nimi wychodzę i tu zaczyna się problem.  Jeżeli ich idealnie nie osadzę na głowie, słychać uciążliwe stukanie podczas chodzenia, głównie w prawej słuchawce. Z tego co się dopatrzyłem bolce łączące kopułkę słuchawki z pałąkiem mają lekkie luzy. Raz już wysłałem do reklamacji lecz nie uznali jej a teraz delikatnie zaczynam słyszeć to w lewej słuchawce. Czy pomoże mi co jak i jak napisać w reklamacji, aby ją uznali, bo jest to irytujące stukanie na tyle, że nie da się z tymi słuchawkami chodzić. Chcę ogólnie zostać przy tym modelu. Dziękuję za pomoc.
    • Głównie do kina domowego. Oczywiście do słuchania stereo też będzie używany.
    • Są niestety ludzie uzależnieni od tego gow..., siedzący godzinami w telefonie, nie potrafiący odróżnić wartościowych zawartości ( jeśli takie sa) od śmieci, zaśmiecających ich umysły,  powoli odciągających ich od realnego świata. Pewien jestem że teraz jest więcej zakompleksionych ludzi niż gdy ja byłem mlody.  Kto by pomyślał kiedyś by się zabić, bo się ktoś do niego nie uśmiechnął ( ktoś się zabił bo za mało latków dostał). Wykreowano obcy, nienaturalny świat, do którego ludzie się porównują, udający ten prawdziwy. I naturalnie mało który z tym obrazem może się porównywać, co to może przynieść wiadomo. Ja nie pasuje do tego świata z internetu, tylko że ja to mam gdzieś, ale spora liczba młodych chce tak wyglądać jak ci tam w necie, chce to samo mieć, w tych samych miejscach być. Wystarczyło by np. zakazać płacenia firmom pieniędzy influenserom, skończyło by się to udawactwo, musieli by iść do pracy.  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...