Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 528 tematów w tym forum

1. Dziwne zakłócenia.

• 7 odpowiedzi
    • 518 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 518 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 518 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 517 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 517 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 517 wyświetleń
  2. Accuphase e-350

• 1 odpowiedź
    • 517 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 517 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 517 wyświetleń
  3. Odtwarzacz do Sony STR-DE475

• 0 odpowiedzi
    • 516 wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 516 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 515 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 515 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 514 wyświetleń
  4. Pierwszy gramofon

• 5 odpowiedzi
    • 513 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 512 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 512 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 512 wyświetleń
  5. Witam mam pytanie a propo roon?

• 2 odpowiedzi
    • 512 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 512 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 512 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 511 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 510 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 510 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 510 wyświetleń

• Ostatnie posty

• W tym wypadku wyjątkowo nawet Nawrocki nie kłamie!😁. Niczego nie podniosą,bo nie mogą 😁. Kiedyś Korwin Mikke dość szczegółowo objaśniał ówczesne plany wolnościowców ws. podatków i likwidacji ZUS. Ogólna konkluzja była taka ,że to stopniowa robota na dekadę lub dłużej,bo nie można zamknąć jak drzwi systemu emerytalnego,czy radykalnie obniżyć podatków bez wpływu na działanie państwa.  Gadanie na wiecach jest typowo pod niezbyt bystrą publiczkę. Nawet słynna redukcja kasty urzędniczej nie może się odbyć na pstryknięcie palców,bez łamania przepisów,oni mają umowy o pracę!
    • Krótko - jedź  posłuchać kolumn które sa w Twoim zasięgu cenowym. Jak zamierzasz dokupic subwoofer to możesz rozważyć 4 kolumny podstawkowe a dokupic np. lepszy glosnik centralny. Pamiętaj też, ze ogromne znaczenie ma to jakie masz możliwości ustawienia sprzętu w swoim pomieszczeniu. 
    • Dzisiejsze popołudnie z Patem Metheny otwieram płytą dzięki której ten artysta wkradł się do mojego muzycznego życia jakieś 30 lat temu i tak ze mną zostal do dziś.    Oczywiście nie może obyć się bez Pata Metheny w wersji "skośnookiej", a jak "skośnooka" to tylko SHM CD. ❤️  
    • Tragedią jest punktowanie błędów które nijak nie są przyjmowane przez elektorat "filipa z konopi"...  Nie to żebym kogoś promował ale tylko w przypadku tegoż "filipa z konopi" nic nie wiem o jego poprzedniej działalności z  choćby dwu/trzech lat. Reszta kandydatów jest mi znana z tego co zrobili i czego nie zrobili w ciągu kilku lat. I jestem w stanie wybrać tego który robi to z czym się zgadzam. Natomiast ten jeden wyskoczył znikąd jak ongiś Tymiński ...
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...