hyde Napisano Niedziela o 16:17 Udostępnij Napisano Niedziela o 16:17 Witam. Co powiecie o tym kablu i jak się ma do tańszego odpowiednika tej firmy https://avstore.pl/kabel-zasilajacy-audio-hifi-wzmacniacz/taga-harmony-stpc-ts-silver-line-kabel-przewod-zasilajacy-schuko-iec-c13-1m.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Niedziela o 22:00 Udostępnij Napisano Niedziela o 22:00 (edytowany) 5 godzin temu, hyde napisał: Co powiecie o tym kablu i jak się ma do tańszego odpowiednika tej firmy Tego nie znam i nie mialem okazji macać, ale mam zwykłe miedziane chyba te tańsze Tagi. Tylko, że w drugim pokoju do listwy zasilajacej Taga i od listwy drugi do zasilania telewizora. Kiedyś pokusilo mnie, żeby sprawdzić w systemie audio, no i cóż powiedzieć....hmmm, wrócił szybko tam gdzie był do TV i listwy zasilajacej drugi dekoder i telewizor. Może zamiast zwyklaka z kartonu jakiś progres przynieść, na tle tych co mam w systemie, wypada raczej blado. Sprawdzić nie zaszkodzi, opinie o kablach zasilających bywają różne różniste, zwłaszcza tutaj ... Edytowano Niedziela o 22:01 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hyde Napisano Niedziela o 22:03 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 22:03 ....ale dają w moim systemie ku mojemu zdziwieniu bardzo duży progres. Dziękuję za odpowiedź 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Niedziela o 22:06 Udostępnij Napisano Niedziela o 22:06 2 minuty temu, hyde napisał: ....ale dają w moim systemie ku mojemu zdziwieniu bardzo duży progres. Dziękuję za odpowiedź Wpięte zamiast jakich? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hyde Napisano Niedziela o 22:07 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 22:07 Oryginalnych 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Niedziela o 22:16 Udostępnij Napisano Niedziela o 22:16 Czyli tych z kartonu sprzętu. Tak jak pisalem wcześniej 😉 14 minut temu, DiBatonio napisał: Może zamiast zwyklaka z kartonu jakiś progres przynieść Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hyde Napisano Niedziela o 22:36 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 22:36 A co posiadasz jeśli wolno spytać? I czemu tak drogo😉? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Niedziela o 23:47 Udostępnij Napisano Niedziela o 23:47 1 godzinę temu, hyde napisał: A co posiadasz jeśli wolno spytać? Nie wiem o co pytasz 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hyde Napisano wczoraj o 06:35 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 06:35 6 godzin temu, DiBatonio napisał: Nie wiem o co pytasz 🤭 Jak w temacie. Kable zasilające 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 14 godzin temu, hyde napisał: Jak w temacie. Kable zasilające 🙂 Japońce i jeden Enerr przerobione troszkę 😁 Tylko, że w nich jedna wtyczka droższa niż ta Taga w całości 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts