kaczadupa Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, il Dottore napisał: Chciałem tylko pozdrowić uczestników wątku. Macie fajne zabawki! Harbeth chyba nie było w zestawieniu więc fajnie, że do nas wpadłeś 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, kaczadupa napisał: Harbeth chyba nie było w zestawieniu więc fajnie, że do nas wpadłeś Rzeczywiście. Należę do sekty Alana Shawa. Ale tylko powyżej 70Hz! 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu I ja z chęcią bym do Twojej „sekty” dołączył ale trochę metrów mi zabrakło. Kto wie, mooooże kiedyś maluchy P3… 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) 43 minuty temu, kaczadupa napisał: Kto wie, mooooże kiedyś maluchy P3 Ale szukaj bez XD czy tam XD2. Po pierwsze - tańsze, po drugie - mają mniej precyzji, za to więcej magii! Taka średnica jak ze starych P3 to jest 50 tys € minimum, jeśli ktoś nie wie, jak prawidłowo dobrać tańszy system. Bo oczywiście: można wydać worek kasy i będzie tak samo dobrze (choć bez 100% gwarancji powodzenia takiej operacji). Ale po co? Stosunek jakości dźwięku do ceny w przypadku starych P3 to jest kosmos. https://rumble.com/v6htsga-havana-is-back.html2 Długo porównywałem z moimi poprzednimi PMC. Ciężko mi się było z nimi rozstać, gdyż je uwielbiałem. Ale P3 jednak lepsze. Teraz PMC już w Polsce - grają wyłącznie winyle u mojego analogowego wujka. Mówi że jego podłogówki Heco mogą się schować. No pewnie! Edytowano 6 godzin temu przez il Dottore 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Nagranie z 1963... tak to chodzi na starych P3ESR. Także bycie członkiem sekty Alana Shawa ma swoje zalety. https://rumble.com/v6ru0qb-bob-but-not-the-builder..html Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: I ja z chęcią bym do Twojej „sekty” dołączył ale trochę metrów mi zabrakło. Kto wie, mooooże kiedyś maluchy P3… Adam, masz w czym wybierać, zobacz 😉 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts