kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, DiBatonio napisał: W Poznaniu produkuja wzmacniacze? dobre. Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Nu-Vista albo Cyrus. Takie mam koncepcjem... Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Vectorinni napisał: Nu-Vista To Chińczyk. Cyrus odpada, integra Cyrusa nie ma takiego trafa i ma wyświetlacz oraz przetwornik. I nie wygląda męsko. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, kaczadupa napisał: To Chińczyk. Cyrus odpada, integra Cyrusa nie ma takiego trafa i ma wyświetlacz oraz przetwornik. I nie wygląda męsko. No Rega na męski wzmacniacz nie wygląda, nazwa też niespecjalnie. Romek @Rega wybacz 😁 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, DiBatonio napisał: Rega na męski wzmacniacz nie wygląda Zgadzam się. Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @DiBatonioSpokojnie, mój nick nie pochodzi od nazwy firmy, tylko od nazwy pobliskiej rzeki:) 2 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu No to może Leema Tucana II albo SA45? Więcej w piątek o tej godzinie nie wymyślę. No nida sie. A w ogóle to co było do wygrania? 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Nie trafiłeś. Nie przygotowałem nagrody, przykro mi. Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Eeee, to jak ja tak dzisiaj trafiam, to może lepiej nie zbliżać się dzisiaj do Starej...?A może jak Ninja...po cichu i od podwórka? Odpuszczam ten Twój piec i Starą. Jeszcze chcę pożyć. Mam akustykę do ogarnięcia...🙂 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 58 minut temu Napisano 58 minut temu I nastała cisza. Ludziska klepią w googlach ten Twój "wynalazek". A było coś "normalnego" wypożyczyć, to nie, zachciało się niszy... No dobra. Postał w ciepłym, skoki skończone, dajesz... 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 55 minut temu Autor Napisano 55 minut temu Zobacz TVP2. Ja tam oglądam. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 53 minuty temu Napisano 53 minuty temu 17 minut temu, kaczadupa napisał: Avid Accent. Łe to jak nie ma recenzji? Jest troche na zachodnich stronach. Model proszę podać 🤭 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 52 minuty temu Napisano 52 minuty temu Dosłownie za kilkanaście dni minie rok jak nie oglądam TV, co bardzo sobie chwale, więc akurat w tej materii grzecznie odmówię i podziękuje. Wiem, że mowa o sporcie, ale mimo wszystko... A ze sportu to dla mnie póki co, JESZCZE tylko żużel, choć już też się odechciewa. Ech.... Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 50 minut temu Napisano 50 minut temu https://hifiandmusicsource.com/2025/03/avid-accent-integrated-amplifier/ Odpisz, cytując
Recommended Posts