soberowy Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 38 minut temu, kaczadupa napisał: Godny rywal dla Elexa mk4, nawet postawiłem go na miejscu Regi a nie na podłodze. Ci z forum, którzy bliżej mnie znają, wiedzą co to znaczy. Zaciekawiło mnie czym sobie zasłużył na to miejsce, awans na szafkę przed pierwszym odsłuchem czy dopiero po kilku nutach? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Jak napiszę, że jedna ćwierćnuta to będziesz zadowolony? Przekonać bardziej jak Elex mk4 nie będzie łatwo. Rega Elex mk4 to sprytny gracz, umie wzmacniać pozytywne emocje a nie tylko sygnał ze źródła. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, soberowy napisał: Zaciekawiło mnie czym sobie zasłużył na to miejsce, awans na szafkę przed pierwszym odsłuchem czy dopiero po kilku nutach? Może nie nutach co żenskich wokalach 🤭 50 minut temu, kaczadupa napisał: Rega Elex mk4 to sprytny gracz, umie wzmacniać pozytywne emocje a nie tylko sygnał ze źródła. Oczyyyyywiścieeee, a mówiłem że bedzie jak z ATC 7. 🤭 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Obecnie słucham tej płytki i oczywiście gorąco Wam chłopaki polecam. https://tidal.com/album/45058337/u 3 Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu A u nie znowu Elex zawitał. Lampa poszła w dobre ręce. Taka sytuacja. 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @tomasz1w za duże rachunki,czy inne względy? Ta Rega musi w sobie coś mieć, skoro wciąż jest brana mimo tych wszystkich"ale",o których było wyżej. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nowy75 napisał: Ta Rega Nie tylko ta, prawda @soberowy? Odpisz, cytując
soberowy Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Chyba każda prawda @KrólKiczu ? 😀 Ja się nie wypowiadam, jeszcze Creeka nie podpiąłem. 😅 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, soberowy napisał: Chyba każda prawda @KrólKiczu ? 😀 Prawda, jak Bóg na niebie. 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Te Regi to chyba jednak dobrze skonstruowanie klocki są? Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Vectorinni napisał: Te Regi to chyba jednak dobrze skonstruowanie klocki są? Mam od ponad 2 lat Regę Brio. Żadnych trzasków, niepokojących dźwięków w głośnikach czy buczenia trafa, nie doświadczyłem. Ale u mnie w bloku jest dobry prąd, więc być może to sprawia, że nie doświadczam kłopotów jak inni posiadacze wzmacniaczy tej marki. A może po prostu anioł stróż audio nade mną czuwa. 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Vectorinni napisał: Te Regi to chyba jednak dobrze skonstruowanie klocki są? Tak, bo wszystkie grają tak samo 😁 5 minut temu, KrólKiczu napisał: A może po prostu anioł stróż audio nade mną czuwa. Na pewno 😁 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, DiBatonio napisał: Tak, bo wszystkie grają tak samo 😁 No nie. To Marantze grają tak samo. 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, KrólKiczu napisał: No nie. To Marantze grają tak samo. Nie wiem, nie miałem i nie chcę mieć 😁 Pady już masz do słuchawek? Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, DiBatonio napisał: Nie wiem, nie miałem i nie chcę mieć 😁 Pady już masz do słuchawek? Co te Marantze mają w sobie, że mają dosyć często spotykaną "złą prasę"? 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, DiBatonio napisał: 11 minut temu, KrólKiczu napisał: samo. Nie wiem, nie miałem i nie chcę mieć 😁 Na forum było porównanie Marasia z Moonem 250i. Jak dobrze pamiętam brzmiały identycznie. Masz poprawnie skonstruowany wzmacniacz! Autor porównania poszedł w Rege. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Vectorinni napisał: Co te Marantze mają w sobie, że mają dosyć często spotykaną "złą prasę"? A skąd mam wiedzieć? Nie miałem przeca 😁 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, DiBatonio napisał: A skąd mam wiedzieć? Nie miałem przeca 😁 🙂 Ale nie chcesz mieć bo źle wygląda, ma złe opinie, słyszałeś u kogoś czy może nie chcesz go próbować, bo masz już DOCELOWY WZMACNIACZ?😁 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 minut temu, kaczadupa napisał: Na forum było porównanie Marasia z Moonem 250i. Jak dobrze pamiętam brzmiały identycznie. Masz poprawnie skonstruowany wzmacniacz! Autor porównania poszedł w Rege. Nie wiem kto je porównywał i z czym. Mój nie gra jak fabryczny 😁 Ale jeśli Marantz gra tak jak słyszałem tego Moona u Maćka kiedy wpięliśmy go kabelkiem komputerowym z szuflady, to dziękuję bardzo. 😝 5 minut temu, Vectorinni napisał: 🙂 Ale nie chcesz mieć bo źle wygląda, ma złe opinie, słyszałeś u kogoś czy może nie chcesz go próbować, bo masz już DOCELOWY WZMACNIACZ?😁 Wszystko co napisałeś. Edytowano 1 godzinę temu przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Żeby nie mieszać (w sumie już namieszałem )w ciekawych dyskusjach w wątku o Regach zakładam osobny temat o wzmacniaczu Avid Accent. I oczywiście zapraszam. Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Adam, ale nie za wcześnie na wnioski skoro ten wzmak ledwo z kortonu dobę temu wyjąłeś? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 12 minut temu, DiBatonio napisał: Adam, ale nie za wcześnie na wnioski skoro ten wzmak ledwo z kortonu dobę temu wyjąłeś? Michał pytał, kiedy moje wrażenia. Odpowiedź padła pod pytaniem. Zapraszam do osobnego wątku, już jest dostępny. Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kaczadupa napisał: Michał pytał, kiedy moje wrażenia. Odpowiedź padła pod pytaniem. Zapraszam do osobnego wątku, już jest dostępny. Teraz mam szukać po wątku co odpisałeś Michałowi ?🤦 Odpisz, cytując
Recommended Posts