Piotr Sonido Napisano wczoraj o 05:30 Napisano wczoraj o 05:30 19 godzin temu, Mprezi napisał: Nie widziałem za połowę ceny, poszukam Poszukaj warto. Bo wyprzedawana linia. 19 godzin temu, tomek4446 napisał: Słuchałem Adamantes V dwukrotnie w Audio Connect , ostatni odsłuch indywidualny w komfortowych warunkach. Podłączone z lampą , salka w pełni zaadaptowana 40m2. Przed nimi grały QLN-y , JMR , Diptyque i na tle tych kolumn właśnie Diapasony zagrały największą przestrzenią oraz detalem. Jak tak pomyślę, to może właśnie ta baaaardzo szeroka scena powodowała uwypuklenie detali. ok, pewnie słuchałeś ich dłużej i lepiej niż ja. 17 godzin temu, fp74 napisał: A jak w tym towarzystwie, zwłaszcza wspomnianych Dali i Audiovector miałyby się Vienna Acoustic Haydn? Macie je w ofercie, recenzje mają super ale może coś napiszecie w kontekście oczekiwań opisanych w tym wątku. Nie wiem czy one graja inaczej od Grand SE https://audio.com.pl/testy/stereo/kolumny-glosnikowe/455-vienna-acoustics-haydn-grand-se Ale słuchałem tych w topie wcześniej. nasyonce w średnicy to one nie są. Ale cieplejsze tak. Taką Vka ładnieto audio ujęło "słodka". Ale jak mówie tez miałem keidyś okazję przy okazji posłuchac Grand SE, może te bez dopisku sa inne. Odpisz, cytując
Recommended Posts