Mikelas76 Napisano Wtorek o 20:10 Napisano Wtorek o 20:10 Widze ze sie zmienilo troche. Teraz ikonka to po prostu QOBUZ. Kiedys nazywali sie to Qobuz Club Odpisz, cytując
Amarok Napisano Wtorek o 20:10 Napisano Wtorek o 20:10 Jakby co mam najnowszą instalkę na androida. Odpisz, cytując
Mikelas76 Napisano Wtorek o 20:19 Napisano Wtorek o 20:19 Qobuz_ Music & Editorial_9.3.0.1_APKPure.apk Ta wlasnie zainstalowalem Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano Wtorek o 22:11 Napisano Wtorek o 22:11 2 godziny temu, Amarok napisał: Jakby co mam najnowszą instalkę na androida. A wiesz, gdzie można pobrać taki plik .ipa pod iOS na iPada? Odpisz, cytując
Amarok Napisano Wtorek o 23:40 Napisano Wtorek o 23:40 Od 10 lat nic od apple'a nie mam więc nie jestem w temacie. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano Środa o 13:10 Autor Napisano Środa o 13:10 14 godzin temu, DiBatonio napisał: A wiesz, gdzie można pobrać taki plik .ipa pod iOS na iPada? O to samo mniej więcej pytał @Marek333 na sąsiednim forum i chyba nie znalazł. Zobacz może znajdziesz tam jakieś ciekawe rozwiązanie. https://www.audiostereo.pl/topic/137159-konto-testowe-qobuz-jak-założyć-w-polsce/page/56/ Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano Środa o 14:02 Autor Napisano Środa o 14:02 https://www.qobuz.com/us-en/discover/apps-qobuz Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano Środa o 14:34 Napisano Środa o 14:34 (edytowany) Znam ten temat, bo pisałem tam jakiś czas temu. Moje pytanie o plik instalacyjny pod iOS było na luzie, nie mam musu, tak jak pisałem wcześniej z apki qobuza korzystam tylko jak chcę coś znaleźć/dodać do playlisty, czy artystów. Edytowano Środa o 14:35 przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując
FreddieMercury Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Qobuz z tej strony chyba właśnie przestał działać, moja subskrypcja "lifetime" umarła. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu 8 godzin temu, FreddieMercury napisał: Qobuz z tej strony chyba właśnie przestał działać, moja subskrypcja "lifetime" umarła. Nie kituj, u mnie hula w najlepsze od tego dostawcy. Zerknij na datę i czas w prawym dolnym rogu. Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Tomasz Kluczynski napisał: u mnie hula w najlepsze od tego dostawcy. Zerknij na datę i czas w prawym dolnym rogu. Daję miesiąc lub trzy od daty zakupu i umrze. Myślę, że proceder polega na sprzedawaniu kont w opcji "trial", które są bezpłatne krótki czas. Nawet jak komuś przypadkowo przedłuży o miesiąc bo zapomni wycofać dane swojej karty płatniczej z serwisu to przecież nie będzie płacił za Was lifetime, a i tak będzie do przodu z kasą bo wziął po 79 czy 109 euro. Nakręcacie tylko tą dyskusją nielegalny interes. Ktoś może mieć do Was pretensje, że swoimi achami i ochami zachęciliście do kupna shitu i naraziliście na straty. Zastanówcie się czy warto 😎 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, MariuszZ napisał: Daję miesiąc lub trzy od daty zakupu i umrze. Myślę, że proceder polega na sprzedawaniu kont w opcji "trial", które są bezpłatne krótki czas. Nawet jak komuś przypadkowo przedłuży o miesiąc bo zapomni wycofać dane swojej karty płatniczej z serwisu to przecież nie będzie płacił za Was lifetime, a i tak będzie do przodu z kasą bo wziął po 79 czy 109 euro. Nakręcacie tylko tą dyskusją nielegalny interes. Ktoś może mieć do Was pretensje, że swoimi achami i ochami zachęciliście do kupna shitu i naraziliście na straty. Zastanówcie się czy warto 😎 Teraz promocja się już skończyła, cena wróciła do 109,99euro za Lifetime, a właściwie ta cena 79,99 była tylko do tych którzy już u niego mieli konto. Nie sądzę, że jest tak jak piszesz. Jest już wiele osób(na drugim forum bardzo dużo), które korzysta z jego ofert i to od dłuższego czasu i nikt nie narzeka i nie miał problemów. Nawet jak by u niego nagle zabrakło by dostępu do Qobuza to nie miał bym problemu z tym ,że straciłem jakieś pieniądze, bo te 80 euro to praktycznie grosze. Gorszym problemem by było brak możliwości zastąpienia innym rodzajem dostępu do Qobuza. Nawet widzę , że oferta Lifetime wróciła do ceny 149,99 euro, a więc nie chodzi o chwilowe nabijanie kasy. On co jakiś czas robi promocje. https://qobuz.sellpass.io/products Moim zdaniem bardzo warto, ale jak ktoś ma wątpliwości to może zawsze korzystać z innego serwisu streamingowego. Odpisz, cytując
FreddieMercury Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Sprawdziłem i u mnie znowu zaczęło działać. Jednak tuż po północy był problem, przez Roon’a umarł kompletnie a poprzez aplikację Naima działał jak konto testowe, odtwarzał losowe kilka sekund utworu i przeskakiwał losowo do kolejnego. Od tego dostawcy używam już trzeci rok, pierwszy raz „lifetime” i taka akcja pojawiła się pierwszy raz. Odpisz, cytując
Mikelas76 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, MariuszZ napisał: Daję miesiąc lub trzy od daty zakupu i umrze. Myślę, że proceder polega na sprzedawaniu kont w opcji "trial", które są bezpłatne krótki czas. Nawet jak komuś przypadkowo przedłuży o miesiąc bo zapomni wycofać dane swojej karty płatniczej z serwisu to przecież nie będzie płacił za Was lifetime, a i tak będzie do przodu z kasą bo wziął po 79 czy 109 euro. Nakręcacie tylko tą dyskusją nielegalny interes. Ktoś może mieć do Was pretensje, że swoimi achami i ochami zachęciliście do kupna shitu i naraziliście na straty. Zastanówcie się czy warto 😎 Mam z tego samego zrodla qobuza od roku. Akurat ja nigdy nie mialem zadnych przyciec czy przerw w dzialaniu. Cena jest b. dobra. Wazne ze nie ma problemow z dzialaniem konta i ze nie gina ulubione kawalki, plyty czy utworzone playlisty. Jeden z kolegow ma juz zdaje sie trzeci rok konto tam wykupione. 1 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Z drugiego forum jeden z kolegów już ma u niego konto ponad 4 lata. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts