Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Znam ten temat, bo pisałem tam jakiś czas temu.

Moje pytanie o plik instalacyjny pod iOS było na luzie, nie mam musu, tak jak pisałem wcześniej z apki qobuza korzystam tylko jak chcę coś znaleźć/dodać do playlisty, czy artystów.

Edytowano przez DiBatonio
Napisano
2 minuty temu, Tomasz Kluczynski napisał:

u mnie hula w najlepsze od tego dostawcy. Zerknij na datę i czas w prawym dolnym rogu.

Daję miesiąc lub trzy od daty zakupu i umrze. Myślę, że proceder polega na sprzedawaniu kont w opcji "trial", które są bezpłatne krótki czas.

Nawet jak komuś przypadkowo przedłuży o miesiąc bo zapomni wycofać dane swojej karty płatniczej z serwisu to przecież nie będzie płacił za Was lifetime, a i tak będzie do przodu z kasą bo wziął po 79 czy 109 euro.

Nakręcacie tylko tą dyskusją nielegalny interes. Ktoś może mieć do Was pretensje, że swoimi achami i ochami zachęciliście do kupna shitu i naraziliście na straty.

Zastanówcie się czy warto 😎

Napisano
2 minuty temu, MariuszZ napisał:

Daję miesiąc lub trzy od daty zakupu i umrze. Myślę, że proceder polega na sprzedawaniu kont w opcji "trial", które są bezpłatne krótki czas.

Nawet jak komuś przypadkowo przedłuży o miesiąc bo zapomni wycofać dane swojej karty płatniczej z serwisu to przecież nie będzie płacił za Was lifetime, a i tak będzie do przodu z kasą bo wziął po 79 czy 109 euro.

Nakręcacie tylko tą dyskusją nielegalny interes. Ktoś może mieć do Was pretensje, że swoimi achami i ochami zachęciliście do kupna shitu i naraziliście na straty.

Teraz promocja się już skończyła, cena wróciła do 109,99euro za Lifetime, a właściwie ta cena 79,99 była tylko do tych którzy już u niego mieli konto.

Nie sądzę, że jest tak jak piszesz.

Jest już wiele osób(na drugim forum bardzo dużo), które korzysta z jego ofert i to od dłuższego czasu i nikt nie narzeka i nie miał problemów.

Nawet jak by u niego nagle zabrakło by dostępu do Qobuza to nie miał bym problemu z tym ,że straciłem jakieś pieniądze, bo te 80 euro to praktycznie grosze. Gorszym problemem by było brak możliwości zastąpienia innym rodzajem dostępu do Qobuza.

Nawet widzę , że oferta Lifetime wróciła do ceny 149,99 euro, a więc nie chodzi o chwilowe nabijanie kasy.

On co jakiś czas robi promocje.

https://qobuz.sellpass.io/products

Moim zdaniem  bardzo warto, ale jak ktoś ma wątpliwości to może zawsze korzystać z innego serwisu streamingowego.

Napisano

Sprawdziłem i u mnie znowu zaczęło działać. Jednak tuż po północy był problem, przez Roon’a umarł kompletnie a poprzez aplikację Naima działał jak konto testowe, odtwarzał losowe kilka sekund utworu i przeskakiwał losowo do kolejnego.

Od tego dostawcy używam już trzeci rok, pierwszy raz „lifetime” i taka akcja pojawiła się pierwszy raz.

IMG_3860.jpeg

Napisano
1 godzinę temu, MariuszZ napisał:

Mam z tego samego zrodla qobuza od roku. Akurat ja nigdy nie mialem zadnych przyciec czy przerw w dzialaniu. Cena jest b. dobra.

Wazne ze nie ma problemow z dzialaniem konta i ze nie gina ulubione kawalki, plyty czy utworzone playlisty. 

Jeden z kolegow ma juz zdaje sie trzeci rok konto tam wykupione.