Mikelas76 Napisano Wtorek o 20:10 Napisano Wtorek o 20:10 Widze ze sie zmienilo troche. Teraz ikonka to po prostu QOBUZ. Kiedys nazywali sie to Qobuz Club Odpisz, cytując
Amarok Napisano Wtorek o 20:10 Napisano Wtorek o 20:10 Jakby co mam najnowszą instalkę na androida. Odpisz, cytując
Mikelas76 Napisano Wtorek o 20:19 Napisano Wtorek o 20:19 Qobuz_ Music & Editorial_9.3.0.1_APKPure.apk Ta wlasnie zainstalowalem Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano Wtorek o 22:11 Napisano Wtorek o 22:11 2 godziny temu, Amarok napisał: Jakby co mam najnowszą instalkę na androida. A wiesz, gdzie można pobrać taki plik .ipa pod iOS na iPada? Odpisz, cytując
Amarok Napisano Wtorek o 23:40 Napisano Wtorek o 23:40 Od 10 lat nic od apple'a nie mam więc nie jestem w temacie. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano Środa o 13:10 Autor Napisano Środa o 13:10 14 godzin temu, DiBatonio napisał: A wiesz, gdzie można pobrać taki plik .ipa pod iOS na iPada? O to samo mniej więcej pytał @Marek333 na sąsiednim forum i chyba nie znalazł. Zobacz może znajdziesz tam jakieś ciekawe rozwiązanie. https://www.audiostereo.pl/topic/137159-konto-testowe-qobuz-jak-założyć-w-polsce/page/56/ Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano Środa o 14:02 Autor Napisano Środa o 14:02 https://www.qobuz.com/us-en/discover/apps-qobuz Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano Środa o 14:34 Napisano Środa o 14:34 (edytowany) Znam ten temat, bo pisałem tam jakiś czas temu. Moje pytanie o plik instalacyjny pod iOS było na luzie, nie mam musu, tak jak pisałem wcześniej z apki qobuza korzystam tylko jak chcę coś znaleźć/dodać do playlisty, czy artystów. Edytowano Środa o 14:35 przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując
FreddieMercury Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Qobuz z tej strony chyba właśnie przestał działać, moja subskrypcja "lifetime" umarła. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu 8 godzin temu, FreddieMercury napisał: Qobuz z tej strony chyba właśnie przestał działać, moja subskrypcja "lifetime" umarła. Nie kituj, u mnie hula w najlepsze od tego dostawcy. Zerknij na datę i czas w prawym dolnym rogu. Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Tomasz Kluczynski napisał: u mnie hula w najlepsze od tego dostawcy. Zerknij na datę i czas w prawym dolnym rogu. Daję miesiąc lub trzy od daty zakupu i umrze. Myślę, że proceder polega na sprzedawaniu kont w opcji "trial", które są bezpłatne krótki czas. Nawet jak komuś przypadkowo przedłuży o miesiąc bo zapomni wycofać dane swojej karty płatniczej z serwisu to przecież nie będzie płacił za Was lifetime, a i tak będzie do przodu z kasą bo wziął po 79 czy 109 euro. Nakręcacie tylko tą dyskusją nielegalny interes. Ktoś może mieć do Was pretensje, że swoimi achami i ochami zachęciliście do kupna shitu i naraziliście na straty. Zastanówcie się czy warto 😎 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, MariuszZ napisał: Daję miesiąc lub trzy od daty zakupu i umrze. Myślę, że proceder polega na sprzedawaniu kont w opcji "trial", które są bezpłatne krótki czas. Nawet jak komuś przypadkowo przedłuży o miesiąc bo zapomni wycofać dane swojej karty płatniczej z serwisu to przecież nie będzie płacił za Was lifetime, a i tak będzie do przodu z kasą bo wziął po 79 czy 109 euro. Nakręcacie tylko tą dyskusją nielegalny interes. Ktoś może mieć do Was pretensje, że swoimi achami i ochami zachęciliście do kupna shitu i naraziliście na straty. Zastanówcie się czy warto 😎 Teraz promocja się już skończyła, cena wróciła do 109,99euro za Lifetime, a właściwie ta cena 79,99 była tylko do tych którzy już u niego mieli konto. Nie sądzę, że jest tak jak piszesz. Jest już wiele osób(na drugim forum bardzo dużo), które korzysta z jego ofert i to od dłuższego czasu i nikt nie narzeka i nie miał problemów. Nawet jak by u niego nagle zabrakło by dostępu do Qobuza to nie miał bym problemu z tym ,że straciłem jakieś pieniądze, bo te 80 euro to praktycznie grosze. Gorszym problemem by było brak możliwości zastąpienia innym rodzajem dostępu do Qobuza. Nawet widzę , że oferta Lifetime wróciła do ceny 149,99 euro, a więc nie chodzi o chwilowe nabijanie kasy. On co jakiś czas robi promocje. https://qobuz.sellpass.io/products Moim zdaniem bardzo warto, ale jak ktoś ma wątpliwości to może zawsze korzystać z innego serwisu streamingowego. Odpisz, cytując
FreddieMercury Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Sprawdziłem i u mnie znowu zaczęło działać. Jednak tuż po północy był problem, przez Roon’a umarł kompletnie a poprzez aplikację Naima działał jak konto testowe, odtwarzał losowe kilka sekund utworu i przeskakiwał losowo do kolejnego. Od tego dostawcy używam już trzeci rok, pierwszy raz „lifetime” i taka akcja pojawiła się pierwszy raz. Odpisz, cytując
Mikelas76 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, MariuszZ napisał: Daję miesiąc lub trzy od daty zakupu i umrze. Myślę, że proceder polega na sprzedawaniu kont w opcji "trial", które są bezpłatne krótki czas. Nawet jak komuś przypadkowo przedłuży o miesiąc bo zapomni wycofać dane swojej karty płatniczej z serwisu to przecież nie będzie płacił za Was lifetime, a i tak będzie do przodu z kasą bo wziął po 79 czy 109 euro. Nakręcacie tylko tą dyskusją nielegalny interes. Ktoś może mieć do Was pretensje, że swoimi achami i ochami zachęciliście do kupna shitu i naraziliście na straty. Zastanówcie się czy warto 😎 Mam z tego samego zrodla qobuza od roku. Akurat ja nigdy nie mialem zadnych przyciec czy przerw w dzialaniu. Cena jest b. dobra. Wazne ze nie ma problemow z dzialaniem konta i ze nie gina ulubione kawalki, plyty czy utworzone playlisty. Jeden z kolegow ma juz zdaje sie trzeci rok konto tam wykupione. 1 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Z drugiego forum jeden z kolegów już ma u niego konto ponad 4 lata. 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 57 minut temu Napisano 57 minut temu (edytowany) 4 godziny temu, FreddieMercury napisał: Sprawdziłem i u mnie znowu zaczęło działać. Jednak tuż po północy był problem Tak jak piszesz, był problem. Jak przeczytałem Twoje info w nocy to sprawdzałem i nie działało, utwory odtwarzane były po 30s. Tak jak w koncie nieaktywnym. Teraz jest O.K. Nie wiadomo czy to nie kwestia czasu, jakby nie patrzeć nie jest to chyba legalna działalność. Edytowano 44 minuty temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
Recommended Posts