lpomis Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, Kraft napisał: drugą harmoniczną na poziomie - 40 dB Co znów potwierdza, że Hi-End nie musi mieć wcale nic wspólnego z Hi-Fi i rządzi się swoimi prawami. Pełna dowolność. 3 godziny temu, DiBatonio napisał: Nie. Nie po każdym przepinaniu kolumn Jasna sprawa. Przerysowałem oczywiście temat w tym poście Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, lpomis napisał: Jasna sprawa. Przerysowałem oczywiście temat w tym poście Wiem Wojtku, wiem ... 😉 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 31 minut temu, kaczadupa napisał: noc i Kate Bush O ile ktoś lubi babooshki. Ale może i słusznie - my też jakoś słabo młodniejemy... 4 godziny temu, kaczadupa napisał: Nasze ewentualne stanowiska pracy w Q21 No, nie wiem. Naprawdę myślisz, że da się z ćpunów zrobić dobrych dealerów? 2 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Rafał S nie podejrzewam @kaczadupa o chęć zmiany roboty na trudną dziś branżę audio ,ani tym bardziej o pakowanie w to Ciebie,ale parę odsłuchów w ramach obowiązków służbowych...czemu nie?😁 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Nie tylko Ty, D2R i ten piecyk, noc i Kate Bush O Harbeth już nie wspomnę… Adam noc z Kate Bush? Figlarz😆 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Slawko69 napisał: Adam noc z Kate Bush? Figlarz😆 Tak tylo między nami to najbardziej lubię noc z pewnym Panem, niesamowity głos. Kaśka Krzak musi z tym jakoś żyć. 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 31 minut temu Napisano 31 minut temu 34 minuty temu, kaczadupa napisał: Tak tylo między nami to najbardziej lubię noc z pewnym Panem, niesamowity głos. Kaśka Krzak musi z tym jakoś żyć. Dla mnie takim męskim wokalem jest Barry White, kilka płytek mam na półce. 😉 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts