Pawelmck Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) Prośba o pomoc w doborze sprzętu. Otwarty salon 25 m2. Chce kupić swoje pierwsze audio które zagra lepiej niż plastikowe głośniczki które używałem do tej pory. Słucham sporo muzyki klubowej/ elektronicznej. Do tego lubię obejrzeć dobry film .Opcje Marantz typu streaming muzyki, sterowanie z tv po hdmi bardzo do mnie przemawiają i nie chciał bym z tego zrezygnować. Budżet chciałem max 15 tys ale mam już ogromny mentlik w głowie. Nie jestem jakimś wytrawnym słuchaczem i nie chce przeinwestowac, gdzie na pewnym etapie pewnie nie będę słyszał różnicy. Może dla wielu to będzie dziwne ale zależy mi też na wizualnym aspekcie, z racji że w domu mam sporo bieli i drewna chciałbym pozostaw w takiej stylistyce. Zdjęcie salonu, kolumny z prawej i lewej plus fajnie byłoby po prawej stronie zmieścić jeszcze sub Edytowano 4 godziny temu przez Pawelmck Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 godziny temu, Pawelmck napisał: Zdjęcie salonu, kolumny z prawej i lewej plus fajnie byłoby po prawej stronie zmieścić jeszcze sub Możesz zaznaczyć miejsca, w których mają stać kolumny i sub? Edytowano 1 godzinę temu przez KrólKiczu Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 33 minuty temu Napisano 33 minuty temu 4 godziny temu, Pawelmck napisał: Prośba o pomoc w doborze sprzętu. Otwarty salon 25 m2. Chce kupić swoje pierwsze audio które zagra lepiej niż plastikowe głośniczki które używałem do tej pory. Słucham sporo muzyki klubowej/ elektronicznej. Do tego lubię obejrzeć dobry film .Opcje Marantz typu streaming muzyki, sterowanie z tv po hdmi bardzo do mnie przemawiają i nie chciał bym z tego zrezygnować. Budżet chciałem max 15 tys ale mam już ogromny mentlik w głowie. Nie jestem jakimś wytrawnym słuchaczem i nie chce przeinwestowac, gdzie na pewnym etapie pewnie nie będę słyszał różnicy. Może dla wielu to będzie dziwne ale zależy mi też na wizualnym aspekcie, z racji że w domu mam sporo bieli i drewna chciałbym pozostaw w takiej stylistyce. Zdjęcie salonu, kolumny z prawej i lewej plus fajnie byłoby po prawej stronie zmieścić jeszcze sub Cześć Domyślam się, że oprócz wizualnych względów, ma być to również nie zbyt duże i przytłaczające Dlatego też moim zdaniem, warto się zainteresować urządzeniem typu all in one, które będzie można wykorzystać do muzyki, podłączyć do TV oraz mieć mnogość różnych połączeń. Propozycja z naszej strony, to amplituner sieciowy NAD C700v2 https://www.tophifi.pl/nad-c-700-v2.html oraz głośniki podstawkowe B&W 706s3 https://www.tophifi.pl/bowers-wilkins-706-s3.html Taki zestaw wypełni dobrze wskazaną przestrzeń, w dodatku nie będzie też potrzebny subwoofer uważam, choć ostatecznie będzie można go podłączyć, dla przykładu B&W ASW610 https://www.tophifi.pl/bowers-wilkins-asw610.html Popatrz i zapraszamy na prezentację Odpisz, cytując
Recommended Posts