mateolo2 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowany) 45 minut temu, Maciej H napisał: @mateolo2 Dla mnie różnica jest ogromna na korzyść K13. W moim odczuciu Wiim Ultra grał tak samo jak mój laptop podłączony przez USB do wzmacniacza natomiast K13 to jest upgrade, którego oczekiwałem nie wymieniając kolumn ani wzmacniacza. Proponuje samemu posłuchać. Dzięki, ale jakie różnice w dźwięku zauważasz w stosunku do wbudowanego w wiim daca? Co się zmienia? Edytowano 7 godzin temu przez mateolo2 Odpisz, cytując
Maciej H Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, mateolo2 napisał: Dzięki, ale jakie różnice w dźwięku zauważasz w stosunku do wbudowanego w wiim daca? Co się zmienia? Powiem w skrócie. Pierwsza różnica to bas. Stał się przyjemny, sprężysty, zróżnicowany nic się nie wylewa. Druga różnica to przestrzeń. Dźwięk ma głębię której wcześniej nie słyszałem. Trzecia różnica to barwa. Nie wiem jak to opisać poprostu chce się słuchać muzyki. Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 11 minut temu Napisano 11 minut temu (edytowany) 7 godzin temu, Maciej H napisał: W moim odczuciu Wiim Ultra grał tak samo jak mój laptop podłączony przez USB do wzmacniacza A próbowałeś grać z laptopa do K13 i dopiero do wzmacniacza? Pytam bo u mnie TIDAL z laptopa gra o wiele lepiej niż Ultra jako transport do tego samego DACa. Edytowano 10 minut temu przez Artur Charicki Odpisz, cytując
Recommended Posts