kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Już po ptokach. Bułka z masłem. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 47 minut temu Napisano 47 minut temu 27 minut temu, kaczadupa napisał: Ocena końcowa. A nie masz chwilowo w domu trzech czy czterech wzmacniaczy? Może jednak z którymś z nich? Odpisz, cytując
Kraft Napisano 45 minut temu Autor Napisano 45 minut temu 26 minut temu, kaczadupa napisał: Już po ptokach. Bułka z masłem. A zdjęcia? Bez fotek się nie liczy! Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 45 minut temu Napisano 45 minut temu Rafał, zachęcam do osobistego posmakowania LS50 Meta. Każdego zachęcam. Warto. 1 minutę temu, Kraft napisał: A zdjęcia? Bez fotek się nie liczy! Dla mnie na żywo nie są urodziwe, tu nawet jabłko nic nie poprawi, przykro mi. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 27 minut temu Napisano 27 minut temu @kaczadupa naprawdę podziwiam jak potrafisz opisywać swoje wrażenia, odczucia z odsłuchów. Ja skleciłbym to może w 3 zdaniach. Na serio podziwiam, nawet to, że tak dobrze słyszysz te niuanse👍 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 19 minut temu Napisano 19 minut temu (edytowany) Dzięki Misiek. Pamiętaj, że to tylko moje wrażenia. Teraz syn słucha, podoba mu się jak grają. A ja mam problem z jednym przy KEF LS50 Meta… Człowiek chce je chwalić za to i za to ale na chwilę obecną nie może mi przejść przez usta słowo - muzykalne. Może mam dzisiaj gorszy dzień. Mój młody mówi - grają perfekcyjnie, są świetne. Słuchawkowcy jednak nie znają się na stereo. Edytowano 12 minut temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 9 minut temu Napisano 9 minut temu Dnia 3.12.2025 o 11:12, kaczadupa napisał: Moja pierwsza wizyta w salonie audio, gdy zaczynałem przygodę z droższym hi fi miała miejsce w salonie audio w Słupsku. Słysząc Słupsk, zastrzygłem uszami 😀 Kiedy to było? Moja przygoda, też w tym salonie zaczęła sie od kupna małych satelitów i dedykowanego do nich suba wszystko firmy Jamo. Z dzisiejszej perspektywy brzmiało to gorzej niż tragicznie. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 minuty temu Napisano 3 minuty temu 4 minuty temu, MMarek napisał: Słysząc Słupsk, zastrzygłem uszami Jakieś 15 lat wstecz, byliśmy jeszcze młodzi i piękni Marek Odpisz, cytując
lpomis Napisano 2 minuty temu Napisano 2 minuty temu 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Ogólnie zwinne, bardzo bardzo energetyczne, spójne i jak na rozmiar dynamiczne na basie (nie znam lepszego pod tym względem monitora- tej wielkości oczywiście, niskie tony mogę tylko chwalić!) Przyznam szczerze, że zaskoczyłeś mnie tym fragmentem. Raczej nie mogę się z tym zgodzić. Do czegoś tam bym się jednak przyczepił z tym basem 35 minut temu, kaczadupa napisał: na żywo nie są urodziwe Są specyficzne, to fakt. Sama bryła bardzo niekonwencjonalna. Kilka lat temu miałem u siebie białe/kremowe/perłowe (?). Pamiętam, że byłem zdziwiony, gdy pierwszy raz zobaczyłem je na żywo. Odpisz, cytując
Recommended Posts