Top Hi-Fi & Video Design Napisano Wtorek o 20:20 Napisano Wtorek o 20:20 https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-podstawkowe/bowers-wilkins-707-s3.html?color=4913&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=[PMAX] Brand&utm_id=23046519358&utm_term=&utm_content=&utm_source_platform=Google+Ads&gad_source=1&gad_campaignid=23046520699&gbraid=0AAAAAD3sgsF2Wq_G3J3o2H2FNG5J-oYma&gclid=EAIaIQobChMIvMbpwvSSkAMV_guiAx3i4xhtEAQYAiABEgLrYPD_BwE Słodkie, malutkie, ale wymagające! B&W 707s3 potrafią bardzo się odwdzięczyć, jak dostaną prądu. Nie męczą, są malownicze, bardzo ładna barwa. Odmienne od całej serii 700. 1 Odpisz, cytując
Marlin Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu A ja bym poszedł krok dalej i zaproponował B&W 705S3, dadzą ten środek, którego w Operach Calllas brakuje, a góra i dół zostanie. Dnia 6.10.2025 o 22:00, Admiral napisał: Spendor pozostają w kręgu moich rozważań. Muszę posłuchać raz jeszcze zrobiły na mnie dobre wrażenie jako marka, słuchałem ich bardzo dawno. Rozważam posłuchanie podłogówek CANTON Reference 2 . Nie wiem czy nie za duże do mojej dziupli. Podłogówki w 10m2 - może być dudnienie, nie musi, ale duża szansa, że będzie... Z moich doświadczeń w podobnym metrażu to stawiam na podstawkowe. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 12 godzin temu, Marlin napisał: A ja bym poszedł krok dalej i zaproponował B&W 705S3, dadzą ten środek, którego w Operach Calllas brakuje, a góra i dół zostanie. Podłogówki w 10m2 - może być dudnienie, nie musi, ale duża szansa, że będzie... Z moich doświadczeń w podobnym metrażu to stawiam na podstawkowe. Już pisałem autorowi, o tych kolumnach. To są wielkie kloce na 40m2.Najmniejsze Reference 7, też są przewidziane na ponad 20m2.Nawet monitory Reference 9 to potrzebują chociaż 16-18m2 i zaadoptowanego akustycznie pomieszczenia. 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 12 godzin temu, Marlin napisał: A ja bym poszedł krok dalej i zaproponował B&W 705S3, dadzą ten środek, którego w Operach Calllas brakuje, a góra i dół zostanie. 705S3 mają więcej średnicy od Callas? Odpisz, cytując
Marlin Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Tomasz Kluczynski napisał: Już pisałem autorowi, o tych kolumnach. To są wielkie kloce na 40m2.Najmniejsze Reference 7, też są przewidziane na ponad 20m2.Nawet monitory Reference 9 to potrzebują chociaż 16-18m2 i zaadoptowanego akustycznie pomieszczenia. Ale o których piszesz, że sa wielkie kloce? O B&W705S3 i że one są na 40 m2? Veto! Nigdy w życiu! 2 godziny temu, Rafał S napisał: 705S3 mają więcej średnicy od Callas? W serii 700 nie można narzekać na brak średnicy, więc jeśli ktoś odczuwa jej niedostatki w Operach Callas, to może seria 700 to zrekompensować. Opery i B&W to inne granie, jedno i drugie jest wspaniałe, ale inne. Zależy do czego i dla kogo. 1 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Marlin napisał: Ale o których piszesz, że sa wielkie kloce? O B&W705S3 i że one są na 40 m2? Veto! Nigdy w życiu! W serii 700 nie można narzekać na brak średnicy, więc jeśli ktoś odczuwa jej niedostatki w Operach Callas, to może seria 700 to zrekompensować. Opery i B&W to inne granie, jedno i drugie jest wspaniałe, ale inne. Zależy do czego i dla kogo. O tym że wielkie pisałem o Canton Reference 2.Łatwo to było wywnioskować, bo tylko do Cantonów w tym poście się odnosiłem. Odpisz, cytując
Marlin Napisano 28 minut temu Napisano 28 minut temu 56 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: O tym że wielkie pisałem o Canton Reference 2.Łatwo to było wywnioskować, bo tylko do Cantonów w tym poście się odnosiłem. Odniosłeś się do zbitki moich odpowiedzi, ale w sumie to bez znaczenia. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts