Kleejas Napisano wczoraj o 17:19 Napisano wczoraj o 17:19 Witam, szukam zestawu stereo do TV i konsoli. Do tej pory używałem Edifier s2000mk3 I grało to znośnie. Ale szukam czegoś mocniejszego. Problem mam z podłączeniem sprzętu do TV lub ps5 gdyż tam tylko w TV jest HDMI Arc. Edifier były podłączone przez bt.. Myślałem nad zestawem gdzie będę mógł w prosty sposób zrobić upgrade bez wymieniania całości Patrzałem na audio pro a48 3500zl , edifier s3000 2000 zł ( teraz podnieśli przed czarnym piątkiem) Sprzęt ma górować w muzyce, filmy gierki drugi plan Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Jak już wybierać to moze cos ciekawszego? Z nowych Wiim Amp i on ma HDMI i do tego monitory Magnat, ELAC, Monitor Audio Albo wybrac coś uzywanego? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Cześć Aktywne kolumny to fajny kierunek, ale prędzej patrzyłbym w stronę Argon Audio Forte A5 Mk2. Dynamiczne, żywe brzmienie. Edifiery w swoim budżecie też bardzo fajne granie Z pasywnych opcji to wspomniany wyżej WiiM w połączneiu z Monitor Audio, czy KEFem — bardzo fajne rozwiązanie. Odpisz, cytując
Recommended Posts