MacieQ Napisano 38 minut temu Napisano 38 minut temu 1 minutę temu, KrólKiczu napisał: Za słaby tor i kable. A i słuch pewnie nieodpowiednio wyćwiczony. Czy jest słaby ...hmm nie mi to oceniać ale wydaje mi się że nie jest, kable ...które kable ??? A słuch ...mój może i zawodzi chociaż przy ostatnim badaniu słuchu wyszedł idealnie ale mój syn zajmujący się realizacją dźwięku w małym studiu nagraniowym też nie odnotowywał różnic Odpisz, cytując
Matt Daemon Napisano 27 minut temu Autor Napisano 27 minut temu Żeby nie robić jakiejś zadymy. Ja sobie sprawdzę na swoim torze Wiim Ultra oraz Eversolo DMP a6 i może tego bluesounda a jak sie da to i któreś volumio. Dam znać jak u mnie to wygląda. Jaki tor jest w opisie. Okablowanie Furukawa/Furutech/DIY na dobrum druciku 😉 W przyszlym tygodniu zacznę pewnie od wiima Odpisz, cytując
Marek Bodecki Napisano 12 minut temu Napisano 12 minut temu (edytowany) Tak jest. I wybierz ten, który subiektywie najbardziej Ci odpowiada. I pod kątem dźwięku i obsługi i oprogramowania.😁👍 Edytowano 10 minut temu przez Marek Bodecki Odpisz, cytując
Recommended Posts