Loloniusz Napisano 4 minuty temu Napisano 4 minuty temu Witam. Parę dni temu zakupiłem Focal Aria Evo X N°1 a teraz szukam do nich wzmacniacza z funkcjami sieciowymi(kolor chyba srebrny / jasny salon wystrój). Muzyka będzie puszczana głównie z spotify. Rodzaj muzyki tak naprawdę każdy jednak z przewagą hip/hop , elektroniczna, klasyczna. Budżet niestety ograniczony za kolumny i standy zapłaciłem 4200zł i za podobne $ chciałbym kupić wzmacniacz może 5k się wyskrobie max. Był ponad rok temu zakładany podobny wątek ale coś mogło się zmienić do tej pory więc proszę o podpowiedź co może dobrze zagrać z focalami. Będę potrzebować również jakieś przewody. ktoś poleci coś przyzwoitego nie za miliony monet? Nie jestem audiofilem ale jak już wydaję pieniądze to chciałbym mieć z tego radochę a nie pluć sobie w brodę ,że przepłaciłem albo badziewie kupiłem. Nie robiłem żadnych odsłuchów zakup totalnie w ciemno oby nie było kichy Nie posiadam telewizora od ponad 10lat więc bajery typu hdmi będą raczej zbędne, nie mam budżetu i możliwości przestrzennych żeby rozbudowywać audio o kolejne kolumny w przyszłości. To będzie mój pierwszy zestaw audio więc proszę o wyrozumiałość. Co jest najzabawniejsze jak wszystko przyjdzie to zapewne będę się zastanawiać gdzie podpiąć kable...ale każdy kiedyś zaczynał...kocham muzykę i mam nadzieję ,że wszystko ładnie się ułoży czyt. zagra. Proszę o podpowiedzi. Odpisz, cytując
Recommended Posts