maciek72 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Już za nami tęsknię W kontakcie 👍👍👍 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu Ze strony producenta o modelu Rubicon 2: "Zapewnia bogactwo szczegółów i imponującą scenę dźwiękową, a także zaskakująco wierną reprodukcję basu." Mam wrazenie, ze własnymi słowami właśnie to napisałem, a jeśli nie, to właśnie o to chodziło. 😎 Nie niską, nie dynamiczną ale właśnie wierną! Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 55 minut temu, BlaBla napisał: Ze strony producenta o modelu Rubicon 2: "Zapewnia bogactwo szczegółów i imponującą scenę dźwiękową, a także zaskakująco wierną reprodukcję basu." Mam wrazenie, ze własnymi słowami właśnie to napisałem, a jeśli nie, to właśnie o to chodziło. 😎 Nie niską, nie dynamiczną ale właśnie wierną! Sami byli "zaskoczeni" co stworzyli 😁 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu (edytowany) Mam wreszcie chwilę i przesłuchuje kilka naprawdę spokojnie granych albumów Trio Marcina Wasilewskiego. Uszy już się zgrały chyba w pełni z kolumnami. W tej muzyce nie ma fajerwerków i Rubikony nie pokazują nic, czego nie ma na nagraniu. Żadnych podbitych basów, niespodziewanych krzykliwosci saksofonu, czy nadaktywnych talerzy. Fortepian w centrum, skupia uwagę ale nie przytłacza innych instrumentów. Bas i bębny bardzo zróżnicowane, no właśnie wierne, jak to napisał producent. To wszystko razem pozwala spokojnie skupić się wyłącznie na muzyce. Edytowano 3 godziny temu przez BlaBla 2 Odpisz, cytując
d00 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, BlaBla napisał: Mam wreszcie chwilę i przesłuchuje kilka naprawdę spokojnie granych albumów Trio Marcina Wasilewskiego. Uszy już się zgrały chyba w pełni z kolumnami. W tej muzyce nie ma fajerwerków i Rubikony nie pokazują nic, czego nie ma na nagraniu. Żadnych podbitych basów, niespodziewanych krzykliwosci saksofonu, czy nadaktywnych talerzy. Fortepian w centrum, skupia uwagę ale nie przytłacza innych instrumentów. Bas i bębny bardzo zróżnicowane, no właśnie wierne, jak to napisał producent. To wszystko razem pozwala spokojnie skupić się wyłącznie na muzyce. Fajnie, że takie masz wrażenia. Nic tylko słuchać i się cieszyć. Natomiast z krótkiego swojego doświadczenia wiem, że to długo nie trwa. Edytowano 2 godziny temu przez d00 Odpisz, cytując
Recommended Posts