JanRu Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Chodzę od salonu do salonu i wszędzie słyszę oczywiście co innego. Dyskredytacja sprzętu konkurencji którego się nie ma. W innym wypadku zachwalanie klocków z których się ma najwyższą marżę. W mojej głowie powstał już taki mętlik że zwracam się z prośbą o pomoc do forumowiczów. Pokój odsłuchowy powierzchnia ca 40 m2 repertuar wszelaki. Od jazzu i klasyki po rock metal do elektroniki i House. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 29 minut temu, pairtick napisał: Widać progres 😉 Może w totka wygrał. 2 Odpisz, cytując
d00 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, KrólKiczu napisał: Może w totka wygrał. Albo o jedno zero więcej się machnął. 1 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Suba, suba mu wciśniemy. Albo topowego Tannoya😉 1 Odpisz, cytując
Marlin Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 godziny temu, JanRu napisał: repertuar wszelaki. Od jazzu i klasyki po rock metal do elektroniki i House. Chyba trzeba wybrać. Jazz, elektronika i metal nie zabrzmią tak samo dobrze na tym samym sprzęcie. Przy podobnych szerokich horyzontach muzycznych [poza house] na marginesie zostawiłem metal i wybierałem pod pozostałe gatunki. Ale to już kwestia osobistych preferencji i tego, czego oczekujesz i jakiego stopnia wyrafinowania w jazzie, klasyce i elektronice. Temat rzeka... ale to jest przyjemny temat - jak wszystko, co z tym hobby związane - trzeba poświęcić czas, zaangażować się i będzie na końcu zwrot w postaci satysfakcji. Edytowano 1 godzinę temu przez Marlin Odpisz, cytując
pairtick Napisano 6 minut temu Napisano 6 minut temu 1 godzinę temu, Marlin napisał: Jazz, elektronika i metal nie zabrzmią tak samo dobrze na tym samym sprzęcie. To potrzymaj mi piwo 😁 Odpisz, cytując
Recommended Posts