tomek4446 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Wing0 napisał: Tam jest jakis bas? Michał , chyba już Ci kolega nie odpowie 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tomek4446 napisał: Michał , chyba już Ci kolega nie odpowie A co sie stało? Przejadł się w świeta? 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Wing0 napisał: A co sie stało? Przejadł się w świeta? Jak by Ci tu powiedzieć , miał większy apetyt na obrażanie ludzi, niż mógł przełknąć Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, tomek4446 napisał: Jak by Ci tu powiedzieć , miał większy apetyt na obrażanie ludzi, niż mógł przełknąć Szkoda, taka barwna postać:D 1 Odpisz, cytując
Konar Ever Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 58 minut temu, tomek4446 napisał: Nie chce być złym prorokiem , ale dwie kwestie. Mam Luxmana i znam te kolumny , nawet kiedyś jak dopiero weszły na rynek chciałem je nabyć. Pojechałem kupić do Q21 i niech Bogu będą dzięki za odsłuchy Co w takim razie ty polecasz pod luxmana ? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Konar Ever napisał: Co w takim razie ty polecasz pod luxmana ? Coś co nie czaruje , już sam Luxman to potrafi i wystarczy. Ja bym się pokusił o jakiś model B&W , co byś nie kupił to oni też mają swoją stałą od lat sygnaturę. Jest detal , jest bezpośredniość przekazu bez ocieplania mogło by się udać. Ja miałem podłączone na próbę moje satelity do KD, B&W 686 S2 / na zdjęciu jeszcze do poprzedniego Luxmana C12 , 2 x B12 / i nie było źle . Mankamentem był rzecz jasna bas , bo to małe kolumienki do większej przestrzeni musi być coś większego. Czy Tobie będzie pasować , to oczywiście niewiadoma. Odpisz, cytując
Konar Ever Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, tomek4446 napisał: Coś co nie czaruje , już sam Luxman to potrafi i wystarczy. Ja bym się pokusił o jakiś model B&W , co byś nie kupił to oni też mają swoją stałą od lat sygnaturę. Jest detal , jest bezpośredniość przekazu bez ocieplania mogło by się udać. Ja miałem podłączone na próbę moje satelity do KD, B&W 686 S2 / na zdjęciu jeszcze do poprzedniego Luxmana C12 , 2 x B12 / i nie było źle . Mankamentem był rzecz jasna bas , bo to małe kolumienki do większej przestrzeni musi być coś większego. Czy Tobie będzie pasować , to oczywiście niewiadoma. Zależy mi żeby to były jednak kolumny, źle będą takie małe wyglądały u mnie. Do tego mam około 30m otwartej przestrzeni niestety kolejna kwestia kurde wiem, że nie powinno tak się do tego podchodzić, ale wydając tyle ( dla mnie to dużo ) chciałbym, żeby te głośniki cieszyły chociaż trochę oko Edytowano 2 godziny temu przez Konar Ever Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Konar Ever napisał: chciałbym, żeby te głośniki cieszyły chociaż trochę oko No dzięki Stary To był tylko taki przykład , u mnie te maluchy też nie miały prawa się sprawdzić . Robiliśmy wówczas na Forum jakieś eksperymenty i tak podłączyłem. Co to znaczy cieszyć oko ? Określ czy ma to być lakier , fornir , jaka bryła obudowy. rozumiem Cię w pełni , też jestem estetą. @Kraft Jarek znasz jakieś ładne B&W w dobrej cenie do 30 m2 ? Odpisz, cytując
Konar Ever Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tomek4446 napisał: No dzięki Stary To był tylko taki przykład , u mnie te maluchy też nie miały prawa się sprawdzić . Robiliśmy wówczas na Forum jakieś eksperymenty i tak podłączyłem. Co to znaczy cieszyć oko ? Określ czy ma to być lakier , fornir , jaka bryła obudowy. rozumiem Cię w pełni , też jestem estetą. @Kraft Jarek znasz jakieś ładne B&W w dobrej cenie do 30 m2 ? Przepraszam, że uraziłem każdy ma inną definicję cieszenia oka. Dla mnie są to kolumny spore, masywne najlepiej bardzo ciężkie. Kolorystycznie idealnie coś pod luxmana lub pioneera taki ciemny mocno brąz, albo czarne. znalazlem w swojej okolicy Bowers & wilkins cm9, tylko czekam na ile mi je wyceni. Co myślisz o czymś takim?? Czy zrobią się zbyt delikatne przy łuskanie ? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, Konar Ever napisał: Dla mnie są to kolumny spore, masywne najlepiej bardzo ciężkie. Zapewne coś takiego / te z tyłu / . 45 kg wagi , dwa przetworniki 18 cm na basie , fornir naturalny .... tylko .....wg. mnie nie do Luxmana To moje z łezką w oku wspominane Dali Grandy. Ale miałem też większe i bardziej ciężkie Odpisz, cytując
Konar Ever Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, tomek4446 napisał: Zapewne coś takiego / te z tyłu / . 45 kg wagi , dwa przetworniki 18 cm na basie , fornir naturalny .... tylko .....wg. mnie nie do Luxmana To moje z łezką w oku wspominane Dali Grandy. Ale miałem też większe i bardziej ciężkie No dokładnie coś w tym stylu Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Cenowo tyko ..... https://www.olx.pl/d/oferta/dali-grand-stan-bdb-CID99-ID18qP6s.html https://www.olx.pl/d/oferta/legenda-kolumny-dali-grand-okazja-tanio-CID99-ID16Matt.html Odpisz, cytując
Recommended Posts