bartleby Napisano Sobota o 18:49 Napisano Sobota o 18:49 (edytowany) 15 minut temu, Palmos napisał: To nasze przyleciały tym samym samolotem Carrier note: Import customs clearance complete 2026-01-03 03:30:07 GMT+1 波兰邮政 Na to wygląda. Srebrny? @leoś ale nr. do pocztexu już dawno jest. Edytowano Sobota o 18:51 przez bartleby Odpisz, cytując
Palmos Napisano Sobota o 18:51 Napisano Sobota o 18:51 (edytowany) 1 minutę temu, bartleby napisał: Srebrny? Tak. Ale szczerze wolałbym czarny. Edytowano Sobota o 18:51 przez Palmos Odpisz, cytując
bartleby Napisano Sobota o 18:52 Napisano Sobota o 18:52 Przed chwilą, Palmos napisał: Tak. Ale szczerze wolałbym czarny. Ja też chciałem czarny, ale powiedzieli mi, że nawet miesiąc jeszcze czarnych może nie być. Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano Sobota o 18:53 Napisano Sobota o 18:53 Nie mam nic na zielono . Status niespełniony cokolwiek to znaczy… Odpisz, cytując
bartleby Napisano Sobota o 18:57 Napisano Sobota o 18:57 (edytowany) 4 minuty temu, Artur Charicki napisał: Nie mam nic na zielono . Status niespełniony cokolwiek to znaczy… Jeśli dobrze to rozumiem, to niewysłany. Czarny? Edytowano Sobota o 18:58 przez bartleby Odpisz, cytując
leoś Napisano Sobota o 19:00 Napisano Sobota o 19:00 8 minut temu, bartleby napisał: le nr. do pocztexu już dawno jest To było do kolegi Polmosa , bo on chyba coś z trakingiem nie za bardzo. Wasze są już w Polsce? Odpisz, cytując
Palmos Napisano Sobota o 19:00 Napisano Sobota o 19:00 5 minut temu, bartleby napisał: Ja też chciałem czarny, ale powiedzieli mi, że nawet miesiąc jeszcze czarnych może nie być. No właśnie tak ktoś tu napisał (może nawet Ty 😄) dlatego wziąłem srebrny. W razie czego została mi jescze czarna farba w sprayu 😁 2 Odpisz, cytując
bartleby Napisano Sobota o 19:01 Napisano Sobota o 19:01 12 minut temu, cymes napisał: NOS brzmi tak pięknie że nikomu nie chce się przełączać Na to liczę, ale internet donosi, że na OS jest wszystkiego więcej, więc to może jest droga dla tych co mają kocyk mniej basu 1 Odpisz, cytując
Palmos Napisano Sobota o 19:02 Napisano Sobota o 19:02 2 minuty temu, leoś napisał: To było do kolegi Polmosa Na pocztex mam tak: Odpisz, cytując
bartleby Napisano Sobota o 19:03 Napisano Sobota o 19:03 (edytowany) 8 minut temu, leoś napisał: To było do kolegi Polmosa , bo on chyba coś z trakingiem nie za bardzo. Wasze są już w Polsce? Aha, sorry, zamotałem się. Tak. @Palmos mam tak samo, tylko mój jest lżejszy Edytowano Sobota o 19:08 przez bartleby Odpisz, cytując
maciek72 Napisano Sobota o 19:07 Napisano Sobota o 19:07 Moje zamówienie ma numer 80141 Dojdą w tym samym czasie ? Odpisz, cytując
bartleby Napisano Sobota o 19:12 Napisano Sobota o 19:12 4 minuty temu, maciek72 napisał: Moje zamówienie ma numer 80141 Dojdą w tym samym czasie ? 80037 Odpisz, cytując
leoś Napisano Sobota o 19:16 Napisano Sobota o 19:16 Palmos, relax, w przyszłym tygodniu będzie , pocztex chyba awizuje dzień przez dostawą. Rozumiem że masz numer przesyłki to sprawdź w poniedziałek na trakingu pocztexu , bo dzis/jutro to raczej nic się nie wydarzy. 1 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano Sobota o 19:30 Napisano Sobota o 19:30 Podziwiam i czekam niecierpliwie na pierwsze opinie po odsluchach Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano Sobota o 19:33 Napisano Sobota o 19:33 1 minutę temu, Mprezi napisał: Podziwiam i czekam niecierpliwie na pierwsze opinie po odsluchach Przecież już były pierwsze opinie 🙂. Więcej basu, lepsza scena, lepiej brzmiące kolędy. 3 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano Sobota o 19:35 Napisano Sobota o 19:35 1 minutę temu, KrólKiczu napisał: Przecież już były pierwsze opinie 🙂. Więcej basu, lepsza scena, lepiej brzmiące kolędy. Piękne Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano Sobota o 19:43 Autor Napisano Sobota o 19:43 9 minut temu, KrólKiczu napisał: lepiej brzmiące kolędy. Widzę, że mój jajcarski tekst Ci się przyjął ;)) 2 1 Odpisz, cytując
leoś Napisano Sobota o 19:47 Napisano Sobota o 19:47 6 minut temu, Mprezi napisał: Piękne Ale opinie juz są, lpomis napisale w tym wątku na stronie 12, masz recenzji w necie sporo , filmiki na You Tube wt ym jeden gość porównuje też do Chorda. Napisałem kilka słow ale dalej nie mam zamiaru bo jak czytam niektórych to szkoda czasu na dyskusje. Po prostu żal. Odpisz, cytując
Wito76 Napisano Niedziela o 09:54 Napisano Niedziela o 09:54 Pytanie czy @lpomis odda, czy zostawi sobie sprzęt na stałe. Które halucynacje wezmą górę? Te, że Warmer troszkę traci na klarownosci, ma mniej blasku na górze, generalnie te z akapitu nr1. Czy te halucynacje po wyrównaniu poziomów, czyli absolutny remis z Chordem? 2 Odpisz, cytując
cymes Napisano Niedziela o 10:14 Napisano Niedziela o 10:14 Pewnie zależy jak się ustawi podświadomość. Przechodząc z DS na R2R zauważyłem mniejsze skupienie na detalu, szerokości, mniej zaakcentowany kontur w całym paśmie i mniejszą impulsywność co dało w efekcie poczucie większego wypełnienia i płynności, większą głębię i energię w dole pasma. Ale ja jestem w tej wielkiej grupie z halucynacjami. 1 Odpisz, cytując
Amarok Napisano Niedziela o 10:20 Napisano Niedziela o 10:20 Remis remisem, ale stawiam, że zostanie stary i sprawdzony w bojach Chord. Warmer… no chyba że urzeknie swoją urodą. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Niedziela o 10:25 Napisano Niedziela o 10:25 (edytowany) 32 minuty temu, Wito76 napisał: Pytanie czy @lpomis odda, czy zostawi sobie sprzęt na stałe. Które halucynacje wezmą górę? Te, że Warmer troszkę traci na klarownosci, ma mniej blasku na górze, generalnie te z akapitu nr1. Czy te halucynacje po wyrównaniu poziomów, czyli absolutny remis z Chordem? Dobre pytanie. Stawiam na Warmera. Do tego pięknie wkomponował się w pejzaż pokoju, no jak teraz go oddać. Nadto możliwość zmiany lamp co otwiera nowe możliwości dostrojenia barwy pod swoje oczekiwania. Same plusy. Edytowano Niedziela o 10:27 przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
cymes Napisano Niedziela o 10:54 Napisano Niedziela o 10:54 Dnia 1.01.2026 o 23:09, lpomis napisał: Brzmienie idzie w kierunku płynności, wygładzenia. Wszystko zdaje się być spolerowane i odrobinę rozmyte. Takie troszkę "mydełko". Bas odrobinę poluzowany, nie różnicuje tak, jakbym sobie tego życzył. Środek lekko utemperowany, nie stawia na kontur. Nie ma siły przebicia, a ja mam wrażenie lekkiego kocyka na całości. Wysokie tony obecne, ale delikatne, minimalnie zapiaszczone. Nie miałem wrażenia, że tworzą jakąś spektakularną przestrzeń Mówicie poważnie że ma szanse ? Odpisz, cytując
MacieQ Napisano Niedziela o 10:57 Napisano Niedziela o 10:57 13 minut temu, cymes napisał: Pewnie zależy jak się ustawi podświadomość. Przechodząc z DS na R2R zauważyłem mniejsze skupienie na detalu, szerokości, mniej zaakcentowany kontur w całym paśmie i mniejszą impulsywność co dało w efekcie poczucie większego wypełnienia i płynności, większą głębię i energię w dole pasma. Ale ja jestem w tej wielkiej grupie z halucynacjami. Ja też jestem z grupy halucynogennej 😁. Testowałem DS z wyższej półki z R2R z takiej samej półki i R2R zdecydowanie bardziej przypasował mojemu narządowi słuchu gdyż dodał "powietrza" i energii w brzmieniu. 3 Odpisz, cytując
Recommended Posts