DiBatonio Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 37 minut temu, maciek72 napisał: Nie masz pytona , nie istniejesz Dobre 😁 To ja nie istnieje, bo te moje nawet zasilające są chyba cieńsze od niektórych tu pokazywanych głośnikowych 😂😂😂 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @maciek72 LBX porządny sklep, sprzedają raczej budżetowy sprzęt,ale kable z konfekcją tego CrossTecha naprawdę w porządku. Plusem jest też dobry kontakt . Jak kupowałem u nich standy to sami dzwonili na jakim są etapie produkcji i przyszedł solidny sprzęt, też produkcji CrossTecha. 1 Odpisz, cytując
cymes Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu LBXy są sztywne, Supra LoRad elastyczne. Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 47 minut temu Autor Napisano 47 minut temu 1 godzinę temu, cymes napisał: LBXy są sztywne, Supra LoRad elastyczne. Czy kolega @Mar_Wal może , to potwierdzić ? Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 36 minut temu Napisano 36 minut temu 1 godzinę temu, cymes napisał: Supra LoRad elastyczne. Jedyna ich zaleta 🤭 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 16 minut temu Napisano 16 minut temu Kolega @cymes chyba coś myli,LBX to sklep,a kable sprzedają polskiego CrossTecha i Klotz z konfekcją CrossTecha. Tego drugiego mam od twoich tygodni w domu, jest miękki jak na koncentryka ,a konfekcja dobrze wygląda. Cennik też przystępny. Odpisz, cytując
cymes Napisano przed chwilą Napisano przed chwilą Tak sklep LBX kable CROSS-TECH, miałem w czarnym oplocie i były sztywne. Odpisz, cytując
Recommended Posts