Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

@maciek72  LBX porządny sklep, sprzedają raczej budżetowy sprzęt,ale kable z konfekcją tego CrossTecha naprawdę w porządku. Plusem jest też dobry kontakt . Jak kupowałem u nich standy to sami dzwonili na jakim są etapie produkcji i przyszedł solidny sprzęt, też produkcji CrossTecha.

Napisano

Kolega @cymes chyba coś myli,LBX to sklep,a kable sprzedają polskiego CrossTecha i Klotz z konfekcją CrossTecha. Tego drugiego mam od twoich tygodni w domu, jest miękki jak na koncentryka ,a konfekcja dobrze wygląda. Cennik też przystępny.

Napisano
2 minuty temu, DiBatonio napisał:

Ten Polski Cross Tech to chińskie wtyczunie wątpliwej jakości

Sam ostatnio pisałeś, że praktycznie wszystko teraz jest poniekąd chińskie 😁. Kolega @maciek72 może sobie ściągnąć przez net i ocenić samodzielnie ,czy ta jakość mu odpowiada, bo cena z pewnością nie jest rozbojem.  Sądząc po zaproponowanym cenniku nie zamierza wydawać majątku.

Napisano
3 minuty temu, Nowy75 napisał:

Sam ostatnio pisałeś, że praktycznie wszystko teraz jest poniekąd chińskie 😁

Mowa była o urządzeniach.

Z wtykami wszelkiej maści są jeszcze Japońce 😉

6 minut temu, Nowy75 napisał:

Sądząc po zaproponowanym cenniku nie zamierza wydawać majątku.

Tutaj zgoda, ma być tanio, to niech będzie.

Napisano

Raczej tak 🤭

2 godziny temu, cymes napisał:

Srebro w cenie i prestiż...LoRad-2_5-SPC_stripped-cable_1024.png.webp.d488c983f6ff8d384c9ad9e33e0b4041.webp

A tą fajnie się robi z wykorzystaniem tej czarnej szmatki zwanej ekranem 😉

Sensowne wtyki i jakoś to zagra, pewno lepiej od komputerowego z pudełka.

Znam tę supre-robiłem komuś, ale na wrednych wtykach, miałem też Furutcha FP-314Ag II na wtykach Viborga Cu - moim zdaniem lepszy,  nawet kiedyś mnie zaskoczył w pewnej konfiguracji.

Forutechom już dawno podziękowałem i nie ma u mnie tej marki, w kondycjonerze jedynie gniazda tablicowe ncf zostały.

Kablom Furutcha podziękowałem. 😉