DiBatonio Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 37 minut temu, maciek72 napisał: Nie masz pytona , nie istniejesz Dobre 😁 To ja nie istnieje, bo te moje nawet zasilające są chyba cieńsze od niektórych tu pokazywanych głośnikowych 😂😂😂 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu @maciek72 LBX porządny sklep, sprzedają raczej budżetowy sprzęt,ale kable z konfekcją tego CrossTecha naprawdę w porządku. Plusem jest też dobry kontakt . Jak kupowałem u nich standy to sami dzwonili na jakim są etapie produkcji i przyszedł solidny sprzęt, też produkcji CrossTecha. 1 Odpisz, cytując
cymes Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu LBXy są sztywne, Supra LoRad elastyczne. Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, cymes napisał: LBXy są sztywne, Supra LoRad elastyczne. Czy kolega @Mar_Wal może , to potwierdzić ? Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, cymes napisał: Supra LoRad elastyczne. Jedyna ich zaleta 🤭 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Kolega @cymes chyba coś myli,LBX to sklep,a kable sprzedają polskiego CrossTecha i Klotz z konfekcją CrossTecha. Tego drugiego mam od twoich tygodni w domu, jest miękki jak na koncentryka ,a konfekcja dobrze wygląda. Cennik też przystępny. Odpisz, cytując
cymes Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Tak sklep LBX kable CROSS-TECH, miałem w czarnym oplocie i były sztywne. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 39 minut temu, Nowy75 napisał: sprzedają polskiego CrossTecha Ten Polski Cross Tech to chińskie wtyczunie wątpliwej jakości. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, DiBatonio napisał: Ten Polski Cross Tech to chińskie wtyczunie wątpliwej jakości Sam ostatnio pisałeś, że praktycznie wszystko teraz jest poniekąd chińskie 😁. Kolega @maciek72 może sobie ściągnąć przez net i ocenić samodzielnie ,czy ta jakość mu odpowiada, bo cena z pewnością nie jest rozbojem. Sądząc po zaproponowanym cenniku nie zamierza wydawać majątku. 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Nowy75 napisał: Sam ostatnio pisałeś, że praktycznie wszystko teraz jest poniekąd chińskie 😁 Mowa była o urządzeniach. Z wtykami wszelkiej maści są jeszcze Japońce 😉 6 minut temu, Nowy75 napisał: Sądząc po zaproponowanym cenniku nie zamierza wydawać majątku. Tutaj zgoda, ma być tanio, to niech będzie. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu @DiBatonio znając Twoje kablowe upodobania Japońce pewnie znacznie przekraczają założony budżet 😁 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Raczej tak 🤭 2 godziny temu, cymes napisał: Srebro w cenie i prestiż... A tą fajnie się robi z wykorzystaniem tej czarnej szmatki zwanej ekranem 😉 Sensowne wtyki i jakoś to zagra, pewno lepiej od komputerowego z pudełka. Znam tę supre-robiłem komuś, ale na wrednych wtykach, miałem też Furutcha FP-314Ag II na wtykach Viborga Cu - moim zdaniem lepszy, nawet kiedyś mnie zaskoczył w pewnej konfiguracji. Forutechom już dawno podziękowałem i nie ma u mnie tej marki, w kondycjonerze jedynie gniazda tablicowe ncf zostały. Kablom Furutcha podziękowałem. 😉 Odpisz, cytując
cymes Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 godzin temu, DiBatonio napisał: Ten Polski Cross Tech to chińskie wtyczunie wątpliwej jakości Wyglądają całkiem ładnie a to czasem ważniejsze. Niestety tak jest z wieloma produktami różnych branż - chiński klon z polską etykietą można sobie kupić za podwójną cenę. @maciek72 jak ma nie być drogo https://a.aliexpress.com/_EIJZJI0 Edytowano 2 godziny temu przez cymes Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, cymes napisał: Wyglądają całkiem ładnie a to czasem ważniejsze. Mnie nie o wygląd chodzilo, ale O.K. masz rację, wygląda ładnie. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano przed chwilą Napisano przed chwilą 9 godzin temu, DiBatonio napisał: Znam tę supre-robiłem komuś, ale na wrednych wtykach, Mam tą Suprę jako zasilanie listwy. Na wtykach Supry , zresztą też mam do nich pewną uwagę dotyczącą zamykania dwóch połówek wtyków. Sześć lat kabel przewodzi prąd więc innych uwag nie mam 9 godzin temu, DiBatonio napisał: Forutechom już dawno podziękowałem Kiedyś już o tym pisaliśmy. Do kabli jakichkolwiek Furutecha nic nie mam , ale wtyki ? Obojętnie czy RCA, czy TRS, czy jack to jakaś porażka Odpisz, cytując
Recommended Posts