muda44 Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Nazywaj to sobie jak chcesz, ja się cieszę akurat że są takie miejsca, osoby, dzięki którym bez poświęcania własnego czasu mogę poznać kogoś opinię o tym co może mnie zainteresować w moim systemie. 2 Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 1 godzinę temu, muda44 napisał: Nazywaj to sobie jak chcesz, ja się cieszę akurat że są takie miejsca, osoby, dzięki którym bez poświęcania własnego czasu mogę poznać kogoś opinię o tym co może mnie zainteresować w moim systemie. No ja zdecydowanie wolę poświęcić swój czas by przetestować to czy owo na własnych klockach i narządzie słuchu bez opierania się na kolorowych "opowieściach z Narnii" ... szczególnie Pacuły Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 2 godziny temu, muda44 napisał: Czarne tło to jedno, to taki efekt ściany, końca głębi a tu chodzi o te najdrobniejsze mikro detale i ich wybrzmiewanie do końca Myślę że to troche bezsensowne pisanie o wyobrażeniach jak kto rozumie (czuje ) przestrzeń czy tam czarne tło. Do twojego wpisu mogłbym sie zgodzić i jednocześnie sprzeciwić w zależności na co kładziemy "nacisk". To jest najwiekszy problem, że ktoś coś pisząc nie potrafi w tych słowach przekazać co czuje a nawet jeśli to druga strona (i każdy z osobna) inaczej to interpretuje z swego subiektywnego punktu widzenia, co nie jest niczym niewłaściwym. 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 7 godzin temu, muda44 napisał: Nazywaj to sobie jak chcesz, ja się cieszę akurat że są takie miejsca, osoby, dzięki którym bez poświęcania własnego czasu mogę poznać kogoś opinię o tym co może mnie zainteresować w moim systemie. Marcin taka dygresja z mojej strony, jeśli przychodząc tutaj na forum myślałeś, że pogadasz sobie o kabelkach wszelakich i ich wpływie na brzmienie, zwłaszcza tych zasilających, to nie chcę Cię martwić.... Ale wdepnąłeś w niezłe gówno stary. P.S. Przejrzyj sobie ten wątek od początku 😉 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 45 minut temu, DiBatonio napisał: Ale wdepnąłeś w niezłe gówno stary. No bez przesady. Znam to Forum od lat i nie przypominam sobie takiej kultury w wątku o kablach. Sam jestem zdziwiony poziomem konwersacji. 1 Odpisz, cytując
muda44 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 16 godzin temu, MacieQ napisał: No ja zdecydowanie wolę poświęcić swój czas by przetestować to czy owo na własnych klockach i narządzie słuchu bez opierania się na kolorowych "opowieściach z Narnii" ... szczególnie Pacuły Oczywista oczywistość Ale dzięki takim testom można się dowiedzieć ogólnie o istnieniu jakiejś mało znanej firmy, jakiegoś kabla i mniej więcej czego się spodziewać a gdy zainteresuje to u siebie i dla siebie przetestować i wnioski wyciągnąć. 11 godzin temu, DiBatonio napisał: Marcin taka dygresja z mojej strony, jeśli przychodząc tutaj na forum myślałeś, że pogadasz sobie o kabelkach wszelakich i ich wpływie na brzmienie, zwłaszcza tych zasilających, to nie chcę Cię martwić.... Ale wdepnąłeś w niezłe gówno stary. P.S. Przejrzyj sobie ten wątek od początku 😉 Początku nie czytałem ale końcówkę i w kilku miejscach stanowczą reakcję moderacji co mi się podoba w przeciwieństwie do AS... 16 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: Myślę że to troche bezsensowne pisanie o wyobrażeniach jak kto rozumie (czuje ) przestrzeń czy tam czarne tło. Do twojego wpisu mogłbym sie zgodzić i jednocześnie sprzeciwić w zależności na co kładziemy "nacisk". To jest najwiekszy problem, że ktoś coś pisząc nie potrafi w tych słowach przekazać co czuje a nawet jeśli to druga strona (i każdy z osobna) inaczej to interpretuje z swego subiektywnego punktu widzenia, co nie jest niczym niewłaściwym. Zatem pozostaje nie pisać nic Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 19 godzin temu, MacieQ napisał: No ja zdecydowanie wolę poświęcić swój czas by przetestować to czy owo na własnych klockach i narządzie słuchu bez opierania się na kolorowych "opowieściach z Narnii" ... szczególnie Pacuły Wiadomo, że opisom pełnym zachwytów nie można ufać. Natomiast do pewnego stopnia można polegać na recenzjach co do przedstawionego tam charakteru / kierunku brzmienia i na tej podstawie dokonać wstępnej selekcji. Jeśli szukamy większej precyzji, a czytamy o gęstym i organicznym dźwięku, to raczej możemy sobie dany produkt odpuścić, prawda? 1 Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Rafał S napisał: Wiadomo, że opisom pełnym zachwytów nie można ufać. Natomiast do pewnego stopnia można polegać na recenzjach co do przedstawionego tam charakteru / kierunku brzmienia i na tej podstawie dokonać wstępnej selekcji. Jeśli szukamy większej precyzji, a czytamy o gęstym i organicznym dźwięku, to raczej możemy sobie dany produkt odpuścić, prawda? Tylko wiesz Rafał że owe recenzje to opinie subiektywne recenzenta które nijak się mogą mieć do tego co Ty czy ja usłyszymy testując owe ustrojstwo ...bo z opiniami jest jak z dupą 😁 Odpisz, cytując
Recommended Posts