T Z6 Napisano Wtorek o 19:19 Autor Napisano Wtorek o 19:19 A moze Unison Research Triode 25 z nowych? Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu Ktos uzywa Unisona Triode 25?Nie moge zdjąć zaślepki portu usb.Jak to sie ściąga?Nie chce nic robić na siłę. Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Igła śrubokręt może być nie za bardzo ale już pęseta małe szczypce chyba będą lepsze? Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu Dziura.Brak portu usb.Chyba jest grzebany.Bo skoro pokretło wyboru źródeł ma pozycje usb to powinno byc usb.Rozkrecilem i w ogóle nie ma tam śladu po usb. 2 minuty temu, T Z6 napisał: Dziura.Brak portu usb.Chyba jest grzebany.Bo skoro pokretło wyboru źródeł ma pozycje usb to powinno byc usb.Rozkrecilem i w ogóle nie ma tam śladu po usb. Chyba ze byly wersje bez usb ale pokrętła byly z pozycją usb.Ale wątpie. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, T Z6 napisał: Chyba ze byly wersje bez usb ale pokrętła byly z pozycją usb.Ale wątpie. Jeśli dobrze pamiętam, to tak dokładnie było. Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu https://www.stereolife.pl/archiwum/testy/wzmacniacze-i-amplitunery/2931-unison-research-triode-25 Cytat Co więcej, Triode 25 może być wyposażony w opcjonalny moduł DAC-a z wejściem USB. Może w dzisiejszych czasach nie jest to już nic wyjątkowego, ale znajdźcie mi fajny wzmacniacz lampowy z wbudowanym przetwornikiem. To, co w budżetowych wzmacniaczach stało się standardem, do wielu producentów wciąż nie dociera, ale Unison na szczęście nie zakopał się w średniowieczu. Moduł DAC-a nie kosztuje majątku, podobno jest całkiem zacny, a jeśli ktoś nie słucha plików lub ma już wysokiej klasy przetwornik lub streamer, może z tej opcji zrezygnować i dostać "czysty" wzmacniacz analogowy. Taką właśnie wersję dostaliśmy do testu. Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Ok dziekuje.Bo juz srałem żarem 😂.Czyli mam bez usb.I sprawa jasna. 1 Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Właśnie pisz pisz pochwal się nowym dźwiękiem 😎 Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Slawko69 napisał: Napisz jak to gra W porównaniu do Synthesis....bajecznie.Jest duża różnica.Roma tez gra bardzo ładnie ale Unison jest poprostu lepszy.Ale różnica w cenie jest tez wyraźna.Moze gdyby Roma miała w stopniu wejsciowym lampe to byloby tez duzo lepiej Slucham na lampach EL 34 Siemens i 12AX7 Tung Sol.Mam jeszcze te 12AX7 Tesla ale póki dzwięk jest super to nie wkładam ich.Przede wszystkim średnica jest piekna.A reszta pasma podobnie do Synthezisa.No moze wysokie tony są tez lepsze niz w Romie. W tym roku już nie bede sie wyglupiał ale w przyszłym kupie jeszcze cos od Sinus Audio. 2 Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) A jakie Siemensy masz wstawione? Chodzi mi o to czy z nowej produkcji, czy starej. Bo są Siemensy i Siemensy:) Edytowano 2 godziny temu przez Rega Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Rega napisał: A jakie Siemensy masz wstawione? Chodzi mi o to czy z nowej produkcji, czy starej. Bo są Siemensy i Siemensy:) Starej.Tylko na jednej lampie widac resztki napisu reszta wytarta.Poprzedni własciciel twierdzi ze kupił je z drugiej ręki ale nie pamieta juz szczegółów.Tesla 12AX7 które mi dał tez sa podobno stare.Nie widać na nich napisów. Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu A jak z ich pomiarami? Mierzone? Oby grały Ci jak najdłużej! A możesz zrobić ich zdjęcie? Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Parametrów nie znam.Zresztą czy to napewno Siemens to tez moge tylko wierzyc na slowo. Male Tung Sol.Tesla lezy w szufladzie narazie. Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Wyglądają na oryginalne. I pewnie takie są. Gratuluję wzmacniacza! PS. Jeśli masz 6CA7 to mozesz spokojnie zamieniać z EL 34. Edytowano 2 godziny temu przez Rega Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Rega napisał: Wyglądają na oryginalne. I pewnie takie są. Gratuluję wzmacniacza! Po przypadku Synthezisa troche mam obawy.Te wzmacniacze mają budowy podatne na usterki. Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Co NIE ZNACZY, że Twój bedzie miał usterki. Nie ma rzeczy (podobnie jak ludzi) bez wad:) Nie przejmuj się. Życzę dużo przyjemności ze słuchania. Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Rega napisał: Co NIE ZNACZY, że Twój bedzie miał usterki. Nie ma rzeczy (podobnie jak ludzi) bez wad:) Nie przejmuj się. Życzę dużo przyjemności ze słuchania. Mam nadzieje.Dzięki. Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Gratuluję wzmacniacza . I witam w mini klubie UR. Jest nas już dwóch😄 Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Slawko69 napisał: Gratuluję wzmacniacza . I witam w mini klubie UR. Jest nas już dwóch😄 To cała kupa ludzi 😂 Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu No włąśnie, bo gdzie dwóch Polaków , to trzy opinie:) Odpisz, cytując
Recommended Posts